Billeje i Norrköping

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Norrköping

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Norrköping Werksta der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Norrköping

Sixt Biludlejning i Norrköping

Sixt Biludlejning i Norrköping

Har du overvejet, om en bilferie i Sveriges Östergötland mon er lige noget for dig? Her er der fuld blus på charmen, og med Sixt biludlejning i Norrköping får du det perfekte udgangspunkt for besøg i en af Nordens største dyreparker, ligesom du blot har få timers kørsel ned til de destinationer, der har præget universet i Astrid Lindgrens værker. Hos Sixt Biludlejning kan du leje førsteklasses biler til rimelige priser, så kontakt os gerne allerede i dag og lej en bil.Sixt Biludlejning i Norrköping gør det særligt nemt for dig at leje en bil, da flere af vores stationer ligger ved nogle af de vigtigste trafikknudepunkter. Flyver du f.eks. til Norrköping, så hent din udlejningsbil, så snart du lander, så du ikke behøver at stå og spejde efter taxier eller shuttlebusser. Billeje i Norrköping kan bl.a. bringe dig ubesværet hen til en af de absolutte største seværdigheder i området, Kolmården Djurpark, der er en af Nordens største dyreparker. Her finder du alt fra vilde tigre til charmerende delfiner, der stjæler dit hjerte på et splitsekund! Norrköping ligger smukt ved elven Motola Ström, og her finder du bl.a. nogle helleristninger, der fortæller om elvens historiske betydning. Byen i Østsverige har bl.a. også et større kunstmuseum og et fodboldstadion, hvor du kan give din støtte til IFK Norrköping.
På rejse i Astrid Lindgrens land

På rejse i Astrid Lindgrens land

Med billeje i Norrköping har du alle muligheder for at komme ud på flere spændende dagsudflugter. Du kan f.eks. tage turen mod Stockholm, der blot ligger små 2 timers kørsel fra Norrköping. En anden mulighed er at køre mod syd og indtage Astrid Lindgrens land. Du finder f.eks. parken Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby under 2 timers kørsel fra Norrköping. Kører du videre mod Sevedstorp finder du baggrundskulisserne til fortællingen om Bullerby mens du i Katthult kan tage en timeout i Emil fra Lønnebergsværksted.
Sixt, en af de største på markedet

Sixt, en af de største på markedet

På markedet for biludlejning er Sixt en af de vigtigste aktører, i og med at vores verdensomspændende virksomhed er en af de største leverandører. Vores stationer ligger over hele verden, og her udlejer vi biler inden for kategorier som cabrioleter, stationcars, 4x4, varevogne og økonomibiler. Alle biler har én ting til fælles. De holder en meget høj standard, og der kan tilvælges diverse ekstraudstyr, der gør din bilferie fuldendt. Bilen kan lejes via hjemmesiden eller via telefonisk kontakt med kontoret.
Show more
Godt at vide når du lejer i Norrköping
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Norrköping?
For at leje bil hos SIXT i Norrköping skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Norrköping.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Norrköping?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Norrköping. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,8
Baseret på 189 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Norrköping
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Norrköping?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Norrköping?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Norrköping?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?