Billeje i Norrköping Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Norrköping Lufthavn filial

Adresse

Kungsaengsens Flygplats, 603 61 Norrköping, Sverige
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 16:00

Vores services ved Norrköping Lufthavn

Sixt Biludlejning i Norrköping Lufthavn

Sixt Biludlejning i Norrköping Lufthavn

Lej en bil og kom hurtigt rundt i det svenske landskab. Norrköpings lufthavn går også under navnet Kungsängens Lufthavn, og det er en international lufthavn tre kilometer øst for Norrköping i Östergötland. Sixt Biludlejning i Norrköping Lufthavn (NRK) ligger inde i lufthavnen, kun ti minutter fra centrum. Norrköping er sammen med Linköping en del af den fjerde storbys region og kan tilbyde stor variation af shopping muligheder, naturoplevelser og aktiviteter. Hos Sixt gør vi dig kørende med et bredt udvalg af kvalitetsbiler, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4.
Norrköping, Sveriges Manchester

Norrköping, Sveriges Manchester

Norrköping er en driftig industriby, der derfor har fået kaldenavne som Sveriges Manchester, men byen har virkelig også meget at tilbyde dig, der er på en kør selv ferie. Måske skal du vælge turen ud til Kolmårdens Djurpark eller Tigerworld, og der kan også nemt blive tid til et kig på helleristningerne ved Motala Ström eller den moderne kunst på Norrköping Kunstmuseum. Når du besøger Norrköping, skal du bestemt også huske at besøge Göta Kanals sluser i Söderköping. Hvis du derimod er mere til sport, kan du passende besøge stadionet, som er hjemmearena for IFK Norrköping. Find din udlejningsbil hos Sixt Biludlejning i NorrköpingLufthavn.
Kontakt os og hør nærmere om mulighederne

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne

Sixt billeje i Norrköping Lufthavn er det perfekte link mellem din ferie eller forretningsrejse og opholdet i det østlige Sverige. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil høre nærmere om de enkelte udlejningsbiler eller har spørgsmål til vores ekstraudstyr. Vi kan f.eks. tilbyde dig GPS navigation og autostole, men har du særlige forespørgsler, så kontakt os gerne, enten telefonisk eller via hjemmesiden. Billeje i Norrköping Lufthavn er en praktisk løsning for alle, hvad enten du skal møde tigre i dyreparkerne eller skal hilse på vigtige forretningsforbindelser i byen!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Norrköping Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Norrköping Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Norrköping Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Norrköping Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Norrköping Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Norrköping Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Norrköping Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?