Billeje i Nyköping

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Nyköping

Sixt Biludlejning i Nyköping

Sixt Biludlejning i Nyköping

Begynd opholdet i Nyköping med at lægge vejen forbi filialen Sixt Biludlejning Nyköping. Med en udlejningsbil fra Sixtkoncernen får du en høj grad af frihed til at komme omkring på egen hånd og få set og oplevet så meget, som dit dagsprogram nu tillader. Nyköping er vejen ind til Sveriges sydkyst, og du vælger her at have base i en hyggelig gammel købstad, hvor kulturseværdighederne mænger sig med de pragtfulde naturoplevelser. Billeje i Nyköping giver også flere muligheder. Hvad med en formiddag med shopping i Stockholm og en eftermiddag med afslapning i det smukke skærgårdslandskab udenfor byen? Lej en bil her og nu!Nyköping er en chance for at opleve Sveriges sydkyst fra sin mest unikke side. Her finder du en afslappet og autentisk atmosfære i en by, som ikke tager pusten fra en, men som alligevel giver mulighed for spændende oplevelser. Er du filmentusiast, og mener du, at film helst skal ses i biografen? Så er et besøg i Biostaden måske værd at overveje, for her finder du nemlig Sveriges største biograflærred! Nyköping byder dog på mere end indendørs underholdning, for især naturen er noget, som lokker mange rejsende til egnen. Den flotte skærgård ligger kun 15 km fra byen, og her kan du f.eks. snuppe en svømmetur efter forretningsmøderne eller holde picnic i de skønne omgivelser. Trænger du til at sætte tempoet i vejret, ligger Sveriges hovedstad Stockholm blot 90 km mod nord, og her kan du både shoppe og tage med ud på en kulinarisk opdagelsesrejse, inden turen atter går hjemad mod Nyköping, måske med en biograftur som dagens sidste punkt. Billeje i Nyköping kan bestemt udnyttes på mange forskellige måder.
Altid et godt udvalg hos Sixt

Altid et godt udvalg hos Sixt

Biludlejning i Nyköping er en smal sag, når du vælger at samarbejde med Sixtkoncernen. Her er du nemlig altid sikker på et godt udvalg, overkommelige priser og et serviceniveau, der er helt i top. I Nyköpingområdet har vi endda flere kontorer med alt fra personbiler til stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter, Rejser du med familien, og skal du have plads til det hele, eller vil du tage en promenadetur langs kysten på en varm rejsedag? Vi udstyrer selvfølgelig udlejningsbilen med alt, hvad du har brug for af særligt ekstraudstyr. Biludlejning i Nyköping kan kort sagt skræddersyes ud fra dine særlige ønsker, men du sætter selv ambitionsniveauet for, hvor meget du vil nå at se undervejs.
Show more
Godt at vide når du lejer i Nyköping
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Nyköping?
For at leje bil hos SIXT i Nyköping skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Nyköping.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Nyköping?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Nyköping. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 205 anmeldelser
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

FAQs om lejemål i Nyköping

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Nyköping?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Nyköping?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Nyköping?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?