Billeje i Stockholm

 

Mest populære i Stockholm

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Stockholm Arlanda Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Stockholm

Billig billeje i Stockholm

Billig billeje i Stockholm

Hvis du er på udkig efter billige lejebiler til din ferie i Stockholm, kan du nyde godt af tilbud hos Sixt billeje i Stockholm . Sixt er et af verdens største biludlejningsselskaber, og det er vi, fordi vi ved hvad vores kunder vil have. Vores enorme flåde af udlejningsbiler i vores seks afdelinger med Biludlejning i Stockholm byder på mindre, prisvenlige bybiler, sporty cabrioleter til en tur i det smukke landskab med vind i håret eller rummelige vogne med plads til hele familien. Når du booker online kan du være sikker på, at du får den feriebil, du ønsker og at du får alt det nødvendige tilbehør, som bl.a. barnesæde eller GPS-udstyr. Her kan du foretage en prissammenligning for lejebiler og få styr på dit billeje-depositum. Sixt Biludlejning i Stockholm tilbyder ubegrænset antal kilometer, for vi mener, at billeje i Stockholm skal være sjov.
Se byen med Sixt Biludlejning i Stockholm

Se byen med Sixt Biludlejning i Stockholm

Med Sixt Biludlejning i Stockholm får du adgang til Sveriges pulserende hovedstad, der i den grad kan konkurrere med København om titlen som Skandinaviens storby nummer et. Stockholm har masser af museer og kunst at se på, mens man er i byen. Det mest bemærkelsesværdige museum er Vasa-museet, som udstiller et ægte krigsskib med bronzekanoner fra 1700-tallet. Museet ligger på øen Djurgården, hvor man også finder forlystelsesparken Gröna Lund og eventyrparken Junibacken, hvor der er sjov for hele familien. Snup en drink, mens solen går ned på en af Mosebackes beværtninger, hvor udsigten er helt forrygende og vil brænde sig fast i dine ferieminder om Stockholm
Lease en bil og kom ud af byen

Lease en bil og kom ud af byen

Noget af det der gør Stockholm helt unik, er den fantastiske udsigt som du finder mange steder, når du kører rundt i en af de billige lejebiler fra Sixt, da Stockholm er bygget på et øhav ud mod det baltiske hav. Med en lejebil får du også fordelen ved at kunne køre rundt og se det hele uden at skulle sætte dig ind i, hvornår den næste bus eller det næste tog kører. Hvis man gerne vil se slotte og have chancen for at møde den svenske kongefamilie, er det bedste man kan gøre at tage sin udlejningsbil og køre til Drottingholm slot i udkanten af Stockholm. Og glem ikke at stoppe ved en gästgård på vejen for at 'fika', hvilket er et svensk udtryk for en kaffepause. Uanset hvordan du vælger at holde ferie, står Sixt klar til at hjælpe dig med billig billeje i Stockholm.
Show more

Godt at vide når du lejer i Stockholm

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Stockholm?
For at leje bil hos SIXT i Stockholm skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Stockholm.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Stockholm?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Stockholm. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 4596 anmeldelser
Køretøjet
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
Vejen til SIXT
(4,5)

FAQs om lejemål i Stockholm

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Stockholm?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Stockholm?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Stockholm?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?