Billeje i Arvidsjaur Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Arvidsjaur Lufthavn filial

Adresse

Flygplatsen, 933 91 Arvidsjaur, Sverige
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 21:30
Lør
12:30 - 13:30
Søn
15:30 - 21:30
Helligdage
15:30 - 21:30

Vores services ved Arvidsjaur Lufthavn

Sixt Biludlejning i Arvidsjaur Lufthavn

Sixt Biludlejning i Arvidsjaur Lufthavn

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Arvidsjaur Lufthavn (AJR) og nyd et landskab, der indbyder til friluftsaktiviteter og en fotosafari på de smukke vidder. Lapland skal udforskes, og med Sixt får du de bedste forudsætninger for at nå rundt til de seværdigheder, der har været med til at præge områdets mangfoldige historie gennem årtier. Med Sixts billeje i Arvidsjaur Lufthavn kan du vælge mellem kategorier såsom økonomibiler og 4x4. Du bedes venligst være opmærksom på, at vi ikke udsteder garantier på bestemte modeller ved forhåndsreservation, men udelukkende bestemte bilmodeller. Den ønskede bilkategori kan både reserveres via hjemmesiden eller pr. telefon, så den givne udlejningsbil står klar til afhentning i lufthavnen. Bemærk, at vi i Arvidsjaur Lufthavn kører med 24 timers afhentning og returnering af din udlejningsbil.
Lej en Sixtbil i Lapland

Lej en Sixtbil i Lapland

Arvidsjaur Lufthavn ligger i det nordlige Sverige, nærmere betegnet i Lapland. Fra lufthavnen har du ca. 13 km til Arvidsjaurs bykerne, hvor der venter en række idylliske seværdigheder i og omkring Byskeälven. Du kan bl.a. nyde synet af nationalparken Reivo, Lappstaden, Arvidsjaurs historiske kirke samt de flotte vandreruter og fiskesøer. Med biludlejning i Arvidsjaur Lufthavn kan du lægge din helt egen rute, hvad enten du er til fiskestænger eller fotosafari på hundeslædeturene. Arvidsjaur er et mekka for alle friluftsentusiaster, og denne svenske by bør derfor være med på listen over feriedestinationer!
Sixt Biludlejning på svensk grund

Sixt Biludlejning på svensk grund

Vælger du billeje i Arvidsjaur Lufthavn, kan vi tilbyde dig flere forskellige muligheder inden for ekstra services. Måske får du brug for en GPS til at finde ud til golfbanerne, eller måske vil du gerne dele chaufførtjansen med din rejsepartner. Vi hjælper dig også gerne med gode rejsetips, når turen går til Arvidsjaur og Lapland i Sverige. Vi glæder os allerede til at kunne overdrage dig bilnøglerne!
Show more
Godt at vide når du lejer hos Arvidsjaur Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Arvidsjaur Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Arvidsjaur Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Arvidsjaur Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Arvidsjaur Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Arvidsjaur Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Arvidsjaur Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Arvidsjaur Lufthavn

    Vis mere