Billeje i Kiruna Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Kiruna Lufthavn

* Priserne er udregnet den 31.01.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kiruna Lufthavn der starter den 07.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Kiruna Lufthavn filial

Adresse

Flygfältsvägen 11, 981 41 Kiruna, Sverige
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 00:00
Helligdage
07:00 - 00:00

Vores services ved Kiruna Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Med en bilrejse, der starter ved Sixt Biludlejning i Kiruna Lufthavn (KRN), kan du nå at opleve det meste af det, du ønsker i det nordlige Sverige. Kiruna Lufthavn er beliggende få kilometer sydøst for den lille by Kiruna. De offentlige transportmidler er ikke fremragende i regionen, hvorfor du vil få en del mere ud af opholdet med en udlejningsbil fra Sixt, hvis du planlægger længere ture. Klik dig videre her på hjemmesiden og gennemse det brede udvalg her og nu.
En tur op til Lapland i Sixtbilen

En tur op til Lapland i Sixtbilen

Det er oplagt at leje en bil i Kiruna Lufthavn, hvis du ønsker at udforske det nordlige Sverige. Den naturskønne region er fantastisk at opleve via en bil, og det er her bestemt værd at sætte kurs mod den unikke Abisko Nationalpark i Lapland nordvest for Kiruna. Lad Sixts billeje i Kiruna Lufthavn tage dig hen til nationalparken, hvor du kan nyde den rene bjergluft, vandre gennem dybe kløfter og forbi magiske vandfald, opleve det vilde dyreliv og nyde Nordlyset.
I trygge rammer hos Sixt

I trygge rammer hos Sixt

Velkommen til Sixt Biludlejning i Kiruna Lufthavn, hvor udlejningsbilen venter på at tage dig med på eventyr. Sixts medarbejderteam kan blandt andet tilbyde dig robuste 4x4'er, komfortable økonomibiler og pålidelige stationcars til turen rundt i Nordsverige, og afhængigt at dit rejseselskab og dine planer kan du frit bestemme dig for den Sixtkategori, der lever op til dine forventninger og behov. Sixt har udbudt billeje i Kiruna Lufthavn gennem adskillige år, og takket være kontorets 24 timers returneringspolitik er det nu muligt at afslutte bilrejsen, når det passer dig. Vi hjælper også gerne med at finde nyttigt ekstraudstyr, ligesom du kan få gavn af vores viden om køreforholdene i det nordlige Sverige. Kontakt os og få mere at vide om de mange valgmuligheder.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Kiruna Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kiruna Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Kiruna Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kiruna Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kiruna Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 164 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Køretøjet
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Kiruna Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kiruna Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kiruna Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kiruna Lufthavn

Vis mere