Billeje i Västerås

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Västerås

Sixt Biludlejning i Västerås

Sixt Biludlejning i Västerås

Lej en bil hos Sixt Biludlejning, så du er klar til at udforske Västerås, en af Sveriges ældste og mest charmende byer. Uanset om det er arbejde eller ferie, der bringer dig til byen, kommer du helt sikkert til at føle dig hjemme i Västerås, hvor du har mulighed for at slappe af ved søen Mälaren eller tage på opdagelse i en historie, der strækker sig mere end tusind år tilbage i tiden. Hos Sixt Biludlejning møder du et helt hold af dedikerede medarbejdere, der gerne går hele vejen for at finde den udlejningsbil, der passer perfekt til dine behov. Lad os sammensætte en kontrakt, der gør din billeje i Västerås til den absolut bedste deal!Byen Västerås er en rigtig perle, der ligger lige ved den flotte sø Mälaren. Her har du det ideelle udgangspunkt, hvis du vil nyde både naturen, tage på udflugter eller shoppe i butikkerne. Trænger du til at få skiftet ud i garderoben? I så fald kan vi anbefale både en tur i det store Erikslund Shopping Center, og er du særligt glad for H&M, må du ikke snyde dig selv for et besøg i verdens første H&M butik, som åbnede i byen i 1974. Hvis du vil udforske Västerås%u2019 historie, er det bare at sætte sig bag rattet i din nye Sixtbil Sixt bil og tage turen ud til Anundshög, hvor du kan opleve stensætninger og gravhøje fra jernalderen. Västerås byder på mange spændende restauranter og barer, såsom den i det 81 meter høje Skrapan. Billeje i Västerås er således løsningen, der fører dig gennem citylivets glæder og unikke oplevelser!
Sixt er altid lige dér, hvor du har brug for os

Sixt er altid lige dér, hvor du har brug for os

Du finder altid Sixt der, hvor du har brug for os og vores udlejningsbiler, nemlig ved byens trafikale knudepunkter. Sixt Biludlejning Västerås hører bl.a. hjemme på banegården og i lufthavnen, hvilket er særligt fordelagtigt til dig, der vil på tur med det samme, skal nå en feriebolig længere væk i området, eller som skal nå et forretningsmøde inden for kort tid. Din billeje i Västerås kan bl.a. omfatte en stationcar, en terrængående 4x4 eller en cabriolet med det ønskede ekstraudstyr. Ring eller skriv til os i dag, og så er vi klar med bilen den dag, du melder dig på kontoret. Vi kan varmt anbefale dig at teste vores mange servicetilbud, så du kan skræddersy den optimale pakke til køreturen gennem Sverige.
Show more
Godt at vide når du lejer i Västerås
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Västerås?
For at leje bil hos SIXT i Västerås skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Västerås.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Västerås?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Västerås. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 201 anmeldelser
Køretøjet
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,4)
Vejen til SIXT
(4,3)

FAQs om lejemål i Västerås

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Västerås?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Västerås?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Västerås?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?