Billeje i Umeå

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Umeå

Sixt Biludlejning i Umeå

Sixt Biludlejning i Umeå

Lej en bil i Umeå og oplev denne pragtfulde destination i det nordvestlige Sverige, hvor den ligger natursmukt ud mod Den Botniske Bugt. Med vandet som den vigtigste samarbejdspartner byder Umeå dig indenfor til et ophold, hvor du både kan sejle i kanoer, fiske efter laks og sole dig på klippeskærene. Men byen er også en livlig studieby med masser af spændende museer og børnevenlige forlystelser, hvor de mindste bl.a. bydes indenfor i den lokale elgepark. Med Sixt Biludlejning i Umeå får du det hele med!Umeå hører hjemme i området Västerbotten, og byen kan nås via den lokale lufthavn. Byen ligger midt mellem Skellefteå i nord og Örnsköldsvik i syd, og med billeje i Umeå har du chancen for at inddrage begge byer i dine ferieplaner eller i dit forretningsophold. Med udsigten til Den Botniske Bugt samt Umeåelven kan du dyrke alverdens fritidsaktiviteter på din rundrejse, lige fra laksefiskeri til kanoture langs kysten. Ved Norrbyskär får du et fascinerende indblik i skærgårdsidyllen og kan nyde din picnic på toppen af klipperne efter den historiske byvandring. Du kan også køre videre ind i Umeå centrum og nyde seværdigheder som Bildmuseet, Guitarmuseet og Umeådalens skulpturpark. Eller måske frister det med et besøg i Älgens Hus, der er en elgepark, eller en af de nærtliggende naturreservater såsom Strömbäck Naturreservat. Med billeje i Umeå kommer du på en fascinerende rejse i den svenske kultur, og du har naturligvis alle muligheder for at tage videre ud i Västerbotten og se endnu mere.
Bilferier, den afstressende ferieform

Bilferier, den afstressende ferieform

En bilferie er på mange måder en afstressende ferieform, da du kommer helt ned i tempo og selv fastlægger din rute. Du har endvidere friheden til at stoppe op, når du falder over interessante seværdigheder på vejen. I bilen har du alle muligheder for at spotte de seværdigheder, som måske ikke lige er oplistet i guidebøgerne. Det kan være alt fra små glasværker til charmerende kirker. Er du f.eks. interesseret i biludlejning i Umeå, kræver det kun et opkald eller en bestilling over nettet. Du skal blot reservere den ønskede kategori, såsom økonomibil, stationcar, cabriolet, sportsvogn eller 4x4, hos den ønskede station, så sørger vi for, at din bil er klar ved ankomsten. Tjek også gerne de enkelte afdelingers individuelle services samt muligheden for ekstraudstyr. Sixt er en af verdens største og ældste biludlejningsselskaber, og vi udlejer kun førsteklasses biler til særdeles rimelige priser!
Show more
Godt at vide når du lejer i Umeå
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Umeå?
For at leje bil hos SIXT i Umeå skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Umeå.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Umeå?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Umeå. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,6
Baseret på 160 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Køretøjet
(4,7)
FAQs om lejemål i Umeå
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Umeå?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Umeå?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Umeå?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Umeå

Vis mere