Billeje i Halmstad Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Halmstad Lufthavn filial

Adresse

Tre Hjärtans väg 12, 302 45 Halmstad, Sverige
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
07:00 - 17:00

Vores services ved Halmstad Lufthavn

Sixt Biludlejning i Halmstad Lufthavn

Sixt Biludlejning i Halmstad Lufthavn

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Halmstad Lufthavn (HAD), så du er klar til at indtage Hallands varierede kystlandskab. Vores udlejningsservice er et perfekt valg til alle, der vil nyde friheden bag rattet og sætte sit eget tempo på speedometeret, når det er tid til et forretningsophold eller en ferietur i Sverige. Måske vil du kunne køre direkte fra strand til naturpark, eller måske venter der vigtige forretningsmøder på en af Hallands mange golfbaner. Reservér din udlejningsbil via telefon eller online allerede i dag, så du kan hente dine bilnøgler hos Sixt Biludlejning i Halmstad Lufthavn. Vi kan bl.a. tilbyde dig økonomibiler, stationcars, cabrioleter og 4x4.
Lej en bil fra Sixt og oplev Halmstad

Lej en bil fra Sixt og oplev Halmstad

Halmstad Lufthavn går også under betegnelsen Halmstad City Airport, og når du lander, har du ganske få kilometer ind til bykernen. Halmstad er den største by i Halland, der ligger på den svenske vestkyst, mellem Helsingborg i syd og Gøteborg i nord. Med billeje i Halmstad Lufthavn kan du vælge at tage turen op langs den smukke kyst eller besøge området, der har mere end 150 naturparker i et utroligt varieret landskab. Du kan naturligvis også vælge at køre rundt i Halmstad, der er kendt for sine hyggelige museer, fantastiske fiskesteder, indbydende golfbaner og lækre strande, såsom Tylösand. Med billeje i Halmstad kan du kombinere storbyoplevelser med fantastisk friluftsstemning!
Sixt Biludlejning i Sverige

Sixt Biludlejning i Sverige

Sverige er en ren guldgrube, når det kommer til kulturperler, og det er derfor oplagt at begynde rejsen med billeje i Halmstad Lufthavn, så du nemt når rundt i landskabet. Vi giver dig også mulighed for at tilvælge ekstraudstyr såsom GPS, autostole, forsikringer og et ekstra navn på lejekontrakten. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om Sixt Biludlejning i Sverige.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Halmstad Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Halmstad Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Halmstad Lufthavn skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Halmstad Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Halmstad Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 27 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Halmstad Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Halmstad Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Halmstad Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?