Billeje i Kalmar

 

Vores services ved Kalmar

Sixt Biludlejning i Kalmar

Sixt Biludlejning i Kalmar

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Kalmar, en af Sveriges historiske byer med en helt særlig betydning for os danskere. Det var nemlig her, at dronning Margrethe I stiftede Kalmarunionen mellem Danmark, Norge og Sverige i 1397. En union, der bestod helt frem til 1523. Kalmar Slot, hvor traktaten blev underskrevet, er den dag i dag byens vartegn og stadig et yndet turistmål. Kalmar har dog også meget andet at byde på, udover den danske forbindelse, og med billeje i Kalmar har du optimale muligheder for at komme rundt både i byen og i lokalområdet. Ring eller skriv til os i dag og lej den bil, der skal føre dig sikkert gennem Sydsverige!Kalmar er en fryd for øjet, både på grund af den flotte og velbevarede arkitektur, men også på grund af byens placering lige ved kysten. Her vil du året rundt opleve et fantastisk flot lys, der indbyder til hyggelige ture langs havnepromenaden, inden turen atter går op mod byen for at udforske de forskellige restauranter. Når du har gransket Kalmar Slot, kan du benytte din billeje i Kalmar til at lægge vejen forbi byens domkirke eller nyde den 6 km lange tur over Ölandsbro, der forbinder fastlandet med øen Öland. Udsigten fra Sveriges længste bro er hele turen værd. Kalmar huser endvidere nogle af Sveriges mest kendte turistattraktioner, og man kan sagtens få noget ud af at udforske byen på egen hånd. Her finder du både gamle huse, hyggelige parker og spændende museer, og hos Sixt Biludlejning Kalmar, er vi klar til at gøre det ekstra nemt for dig at opleve atmosfæren i en af Sveriges mest historiske byer. Området er som skabt til spontane bilture gennem landskabet.
Billeje i Kalmar til fornuftige priser

Billeje i Kalmar til fornuftige priser

Hos Sixt kan du altid regne med, at vores imødekommende personale står klar til at vejlede dig omkring vores prisvenlige transportløsninger, der er valget til dig, som søger en udlejningsbil til turen. Vi er netop kendt verden over for vores store udvalg af moderne, nysynede udlejningsbiler til attraktive priser, hvilket har skabt fundamentet for en verdensomspændende koncern. Kalmarkontorerne er f.eks. klar med stationcars, cabrioleter eller noget helt tredje, der passer til dine rejseforhold. Husk at forhåndsbestille din billeje i Kalmar her på hjemmesiden eller ved at ringe direkte til vores kundeservice! Her guides du gennem de forskellige valgmuligheder inden for de oplistede bilkategorier, kontorer og ekstraudstyr, såsom GPS navigation.
Show more

Godt at vide når du lejer i Kalmar

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kalmar?
For at leje bil hos SIXT i Kalmar skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kalmar.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kalmar?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kalmar. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 212 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)

FAQs om lejemål i Kalmar

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kalmar?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kalmar?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kalmar?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kalmar

Vis mere