Billeje i Rumaenien

 

Steder du kan begynde din rejse i Rumaenien

Mest populære i Rumaenien

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bukarest Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Rumaenien

Sixt Biludlejning i Rumænien

Sixt Biludlejning i Rumænien

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Rumænien og nyd landet, der både kan bringe dig forbi Grev Draculas berømte slot samt klostre nær Karpaterne og vingårde for ikke at tale om de moderne turistbyer såsom Bukarest, der både har smarte designerbutikker og historiske seværdigheder. Der er derfor al mulig grund til at tage på en minirundrejse til både de kendte og ukendte seværdigheder. Book blot din billeje i Rumænien gennem Sixt, og så er du godt på vej til et europæisk land, der spænder vidt. Husk, du kan bestille din udlejningsbil allerede i dag.Sixt biludlejning i Rumænien er lokaliseret i en række centrale byer over alt i landet. Du kan f.eks. vælge destinationer som Bukarest, Sibiu, Bacau, Timisuora, Salcea, Iasi, Utopeni, Cluj Napoca, Brasov og Arad. Når du kigger på de forskellige kontorer, vil du opdage, at vores udvalg af udlejningsbiler kan variere en anelse. Fælles er dog, at alle vores lejebiler holder en yderst høj standard, så det er helt op til dig at vælge, om du skal køre rundt i en citysmart model eller ønsker en både rummelig og stærk udlejningsbil, der er klar til turene offroad. Når du kører rundt i Rumæniens sneklædte bjerglandskaber, bør du altid være særligt opmærksom på, at kombinationen af is og sne kan være ekstra farlige elementer i kombination med de stejle skråninger, så kør med største forsigtighed.
Fra blodtørstige Dracula til historiske klostre

Fra blodtørstige Dracula til historiske klostre

Billeje i Rumænien bringer dig ud på lidt af en rejse, hvis du vel at mærke er indstillet på at tage disse små rundture. Kigger vi nærmere på storbyer, kommer vi ikke udenom Bukarest, der er en moderne europæisk hovedstad med monumenter som Atheneum, Cantacuzinupaladset og Triumfbuen samt revolutionspladsen og den gamle by Lipscani. Dette store kulturland byder på lignende seværdigheder i de øvrige byer, men de forskellige regioner har hver deres særpræg. Centralt i landet finder du Transsylvanien med den berygtede Vlad Tepecs (Draculas) gamle slot samt det flotte bjergområde. Måske tør du endda at overnatte på grevens slot? Kommer du til den gamle hovedstad Iasi, har Bucovina og Moldovaprovinsen store slotte, landbrug og folklore samt klostre, den grænser op til Karpaterne, som din udlejningsbil også let klarer. Provinsen Dobrogea huser det store Donaudelta, som er et absolut højdepunkt. Her møder Europas største flod Sortehavet med badehoteller, maritime monumenter, museer, strande samt fine hoteller, hvor du kan møde dette indhavs kultur. Området er endvidere lig med havudsigt, surfing og golf, ligesom du kan nyde en frisk cocktail på en af de små barer ved havet. Rumæniens øvrige regioner er også værd at køre rundt i, da de også afspejler nabolandenes gamle kulturer.
Show more

Godt at vide når du lejer i Rumaenien

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Rumaenien?
For at leje bil hos SIXT i Rumaenien skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Rumaenien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Rumaenien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 690 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Rumaenien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Rumaenien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Rumaenien?