Billeje i Suceava Lufthavn

 

Vejvisning til Suceava Lufthavn filial

Adresse

Aeroportul Stefan cel Mare, 727475 Salcea, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 17:00

Vores services ved Suceava Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Sixt billeje i Suceava Lufthavn (SCV) hjælper dig ud på landevejene, når du ankommer til det nordlige Rumænien. Du kan vælge mellem lækre modeller indenfor kategorierne økonomibiler, stationcars og 4x4, og du finder derfor nemt en bil, der passer til dine behov. Med biludlejning i Suceava Lufthavn kommer du lynhurtigt på opdagelse i det gamle fyrstendømme Moldavien med hjælp fra Sixts pålidelige biludlejnings service.
Rundt i Suceava

Rundt i Suceava

Suceava Lufthavn ligger 12 km udenfor byen i Salcea og er derfor også kaldt Salcea Lufthavn. Suceava ligger i regionen Bukovina og er områdets største by samt hovedstad for regionen. Den var i 200 år, fra omkring 1300tallet, hovedstad i det såkaldte Moldavien, hvorfor der er slotte og megen smuk historisk arkitektur at udforske. Bl.a. har Skt. Georg Kirken med et moldavisk levn fået sig en plads på UNESCO's Verdensarvsliste. Men området byder på meget mere, og ved at benytte dig af biludlejning i Suceava Lufthavn får du mulighed for at stifte bekendtskab med et naturskøntområde, som er overraskende uspoleret. Lej en bil hos Sixt og besøg smukke klostre, som eksemplificerer den byzantinske æstetik. Gå for eksempel ikke glip af klostret i Voronet lidt udenfor Suceava.
Ingen bekymringer med Sixt

Ingen bekymringer med Sixt

Ønsker du at gøre brug af biludlejning i Suceava Lufthavn, er Sixt modellen en rigtig god løsning for dig, der kan lide at opleve en masse og samtidig gerne vil have komfort og en god service. Med Sixt er der intet at bekymre sig om, ganske enkelt. Selve udlejningen kan bookes online eller pr. telefon, så du bruger mindst mulig tid på at vente på at få din bil. Foreksempel tilbydes der 24 timers returnering, så du ikke behøver time dit fly med vores åbningstider, når du benytter dig af billeje i Suceava Lufthavn.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Suceava Lufthavn

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Suceava Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Suceava Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Suceava Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Suceava Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Suceava Lufthavn

Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Suceava Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Suceava Lufthavn

    Vis mere