Billeje i Oradea Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Oradea Lufthavn filial

Adresse

Aradi út 80, 410223 Oradea, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
10:00 - 17:00

Vores services ved Oradea Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hvis du går og planlægger et besøg i Oradea i Rumænien, kan biludlejning i Oradea Lufthavn (OMR) være en god idé. Lej en bil hos Sixt, så du får adgang til en masse af de nærliggende attraktioner. På den måde kan du lynhurtigt variere dit besøg. Sixt billeje i Oradea Lufthavn garanterer dig en optimal service og gør det muligt at leje både økonomibiler, stationcars og 4x4.
På rejse i Rumæniens Oradea

På rejse i Rumæniens Oradea

Oradea ligger i den mest berømte del af det rumænske rige, nemlig Transsylvanien. Lufthavnen i byen er placeret ganske få kilometer udenfor centrum. Byen er opstået omkring Crisu Repede floden og led da også oprindeligt af oversvømmelse, indtil man fik bygget de nødvendige dæmninger. Idag giver floden Oradea en særlig elegance. Den ligger ganske tæt ved den ungarske grænse, hvorfor man som besøgende vil opleve elementer fra den ungarske kultur under sit ophold. Byen har som det historiske centrum, det er i området, et væld af smukke, gamle bygninger. På byvandringen finder du overdådige pladser, indbydende katolske kirker og stemningsfyldte jødiske synagoger. Også de offentlige bygninger er yderst præsentable, og hvad angår teatre og museer er der også masser af byde på. Med biludlejning i Oradea Lufthavn kan du ydermere få glæde af de mange seværdigheder, som ligger i nærheden af Oradea. Det gælder bl.a. Baile Felix, der er et lækkert spa område,ganske tæt på centrum. Et andet yndet udflugtsmål er Apuseni bjergene, hvor du kan nyde storslået natur med over 400 grotter og landsbyidyl.
Lej din bil her og nu

Lej din bil her og nu

Benyt dig af biludlejning i Oradea Lufthavn og få et maksimalt udbytte af din ferie. Billeje i Oradea Lufthavn er en oplagt mulighed for dem, som har lyst til masser af eventyr på ferien, og som kan lide afvekslende sights.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Oradea Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Oradea Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Oradea Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Oradea Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Oradea Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Efter aflevering
(5,0)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Oradea Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Oradea Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Oradea Lufthavn

    Vis mere