Billeje i Brasov

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Brasov

Sixt Biludlejning i Brasov

Sixt Biludlejning i Brasov

Har du planer om at skulle besøge Transsylvanien i Rumænien, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Brasov. Med billeje i Brasov sikrer du at have en masse oplevelser indenfor rækkevidde, som du nemt og bekvemt kan nå ud til i din udlejningsbil, der er gearet til formålet. Biludlejningen i Brasov omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4, der alle holder en topkvalitet, men du lejer altid din bil til fair priser hos Sixt. Tag derfor et kig på nedenstående stationer i Brasov og vælg den, der passer ind i dine rejseplaner. Brasov er en middelalderby, som har været højkulturel lige fra sin oprindelse. Det er her, man finder Rumæniens ældste skole, og i byen kan du også nærstudere landets ældste håndskrevne bøger, der går helt tilbage fra 1100tallet. I Scheikvarteret kan du opleve den første ortodokse kirke i Transsylvanien, nemlig Sankt Nicolaskirken, som er opført mellem 1494 og 1564. Dog er den mest spændende kirke Den Sorte Kirke, Biserica Neagram, som kan ses fra Rådhuspladsen Piata Sfatului. Den er bygget mellem 1385 og 1477 og har fået sit navn, efter at en brand under krigen mod Østrig i 1689 farvede kirkens hvide sten sorte af sod. I byen møder du også den romerske hunulv, som er en gave fra Mussolini. 12 byer i landet modtog denne gave som minde om den tidligere romerske tilstedeværelse og som symbol på den daværende alliance mellem Italien og Rumænien.
På rundrejse i Draculas hjemegn

På rundrejse i Draculas hjemegn

Med biludlejning i Brasov kan du tage på masser af spændende ture, f.eks. til Draculas slot i Bran! I den sydlige del af Karpaterbjergene finder du Branslottet, der blev bygget fra 1377 til 1382, og der har været flere mægtige beboere gennem tiden. Det er på fascinerende vis placeret på en klippe 60 meter over byen. Grev Dracula har rent faktisk aldrig boet på slottet, men myten centrerer sig om dette specifikke slot, og turisterne valfarter til slottet i stor stil.
Spørg ind til vores billeje i Brasov

Spørg ind til vores billeje i Brasov

Du kan roligt benytte dig af biludlejning hos Sixt i Brasov. Vi akkompagnerer dig på din rejse med vores ekspertiseviden om området og kan tilbyde dig forskellige former for ekstraudstyr. Sidder du med spørgsmål omkring de praktiske detaljer omkring billeje, så er du altid velkommen til at spørge vores medarbejdere om stort og småt, lige fra bjergkørsel til råd om de rumænske veje.
Show more
Godt at vide når du lejer i Brasov
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Brasov.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Brasov?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Brasov. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Brasov?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 6 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Køretøjet
(5,0)

FAQs om lejemål i Brasov

Kan jeg booke et langtidslejemål i Brasov?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Brasov?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Brasov

Vis mere