Billeje i Suceava

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Suceava

Sixt Biludlejning i Suceava

Sixt Biludlejning i Suceava

Let din rejse rundt i det nordlige Rumænien ved at leje en moderne bil ved Sixt Biludlejning i Suceava. Sixt er eksperter ud i førsteklasses køretøjer, konkurrencedygtige priser og personlig service, og teamet ved Sixt Biludlejning i Suceava gør sit bedste for, at din bilrejse skal blive både behagelig og fornøjelig. En førsteklasses bil fra Sixt tager dig rundt i det nordøstlige Rumænien på ubesværet vis, og hvis du får lyst til et lidt længere roadtrip, har du gode muligheder for at besøge nabolandene Ukraine og Moldavien. Du planlægger naturligvis opholdet helt efter dine ønsker og drømme. Find den rette udlejningsbil ved Sixt i Suceava her og nu.Lej en bil og udforsk de ønskede destinationer rundt omkring Suceava og i et tempo, der falder dig naturligt. Styr f.eks. Sixtbilen mod byens hyggelige middelalderlige centrum, hvor du kan opleve den imponerende Suceavafæstning med de mange tårne og værelser, der fortæller en spændende historie, eller besøg det interessante etnografiske musem Hanul Domnesc. Uanset hvad du vil foretage dig på rejsen, byder Suceava på noget for hele relseselskabet. Gå f.eks. en hyggelig tur i den dejlige park Sipote Cetate, foretag et stop ved den historiske kirke Manastirea Hagigadar eller slå et smut forbi Historii Bukowiny Museum, der giver et godt indblik i landets historie. Sixt billeje i Suceava giver mange muligheder for både kortere eller længere ture, og du slipper for at skulle vente på den kollektive trafik.
Kvalitetsbiler til ethvert behov ved Sixt

Kvalitetsbiler til ethvert behov ved Sixt

Når du lejer en bil ved kontoret i Suceava, kan du forvente dig attraktive priser på vores førsteklasses udvalg, der vel at mærke henvender sig til alle. Til rejsen i Rumænien kan du f.eks. forhåndsbestille en komfortabel økonomibil, en moderne 4x4%u2019er eller en rummelig stationcar, som står klar til dig ved din ankomst til filialen. I forbindelse med billeje i Suceava forudbestiller du fra en given kategori og kan således ikke reservere én bestemt bilmodel. Den endelige udlejningsbil hentes dog altid fra den valgte kategori. Ved bestilling af udlejningsbilen online eller telefonisk kan du desuden tilføje ekstraudstyr og tjenester, der kan lette bilrejsen lidt ekstra. Gør klar til at udforske det nordlige Rumænien sammen med Sixt. Bemærk gerne, at vi er en af de leverandører, der har været længst tid i branchen, ligesom vi altid har taget hånd om vores kunders behov på professionel vis. Du kan derfor forvente dig en yderst troværdig oplevelse med Sixtteamet.
Show more
Godt at vide når du lejer i Suceava
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Suceava.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Suceava?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Suceava. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Suceava?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

5,0
Baseret på 1 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)

FAQs om lejemål i Suceava

Kan jeg booke et langtidslejemål i Suceava?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Suceava?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Suceava

Vis mere