Billeje i Sibiu Lufthavn

 

Mest populære i Sibiu Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Sibiu Lufthavn der starter den 06.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Sibiu Lufthavn filial

Adresse

Soseaua Alba Iulia 73, 550052 Sibiu, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 18:00

Vores services ved Sibiu Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Benyt dig af Sixt Biludlejning i Sibiu Lufthavn (SBZ), når du ankommer til den sydlige by i Rumænien. Sixt tilbyder forskellige modeller og gør således dit ophold i Sibui til en anderledes oplevelse, hvor du er fri til at tage på alle de eventyr, du lyster! Billeje i Sibiu Lufthavn er nemt, og du kan vælge mellem mange skønne kategorier, såsom økonomibiler og stationcars.
Et smut til Rumæniens Transylvanien

Et smut til Rumæniens Transylvanien

Lufthavnen i Sibui ligger kun 3 km fra byen, så du kommer hurtigt frem til din feriebolig efter at have hentet din bil ved Sixt Biludlejning i Sibui Lufthavn. Byen ligger ca. midt i Rumænien, nærmere betegnet regionen Transsylvanien. Byen er en spændende kulturel destination, som i 2007 blev udnævnt som europæisk kulturhovedstad sammen med Luxembourg. Den er derfor rig på alt, hvad angår teatre, museer, koncertsteder osv. Ovenikøbet er byen en attraktiv blanding af kulturelle tilbud og romantisk idyl i kraft af den nærværende historie, der nærmest er printet på byen, og som gør den til en aldeles eftertragtet destination for et bredt publikum. Benytter du dig af billeje i Sibui Lufthavn, har du også mulighed for at tage en tur til hovedstaden Bukarest, som ligger omkring 200 km fra byen. Andre udflugter kunne gå til nogle af middelalder forterne i området. Eller hvad med en trekkingtur i Fagarasbjergene?
Biludlejning er en god løsning

Biludlejning er en god løsning

Sixt biludlejning i Sibui Lufthavn er en rigtig god løsning for dig, som kan lide at være uafhængig på din ferie. Du kan nemt komme omkring og alt sammen i velfungerende biler ledsaget af en optimal service, som giver ro i maven, når du begiver dig ud i fremmede egne. Und dig selv en god oplevelse og lej en bil hos Sixt. Du kan bestille via hjemmesiden eller pr. telefon.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Sibiu Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sibiu Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Sibiu Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sibiu Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Sibiu Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,9
Baseret på 61 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Sibiu Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Sibiu Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Sibiu Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Sibiu Lufthavn

Vis mere