Billeje i Timisoara

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Timisoara

Sixt Biludlejning i Timisoara

Sixt Biludlejning i Timisoara

Timisoara har en masse at tilbyde dig, der har lyst til at besøge Rumænien. Har du tid til at se mere end blot byen, er det oplagt at benytte billeje i Timisoara, så du kan opleve mere af provinsen Banat og andre dele af Rumænien. Hvis du benytter dig af Sixt biludlejning i Timisoara, er du sikret en god service og premium biler. Din udlejningsbil kan reserveres allerede i dag, så den står klar ved din ankomst. Du kan også med fordel få en god snak med vores medarbejdere om færdsel i landet, så du er godt klædt på til de rumænske veje. Byen er bygget ovenpå et gammelt romansk fort, som kan spores tilbage til ca. år 1212. Med tiden voksede byen sig til at blive den største i det vestlige Rumænien, men den blev sidenhen ødelagt af tatarerne. Byen er placeret ved Begafloden og er i nedsynkning, hvorfor bl.a. katedralen har 5000 træstøtter under sig. I Timisoara kan du også lære meget mere om et andet fald, årsagen til kommunismens fald. Museet fortæller historien om, hvorfor det mægtige Sovjets fald netop blev igangsat her. Byen har endvidere en nydelig gammel bydel, som byder på spændende udflugtsmuligheder. En kuriositet er, at Timisoara var den første by i Europa, som fik elektrisk lys på offentlige gader.
Sydkarpaterne og andre udflugter

Sydkarpaterne og andre udflugter

Har du benyttet dig af biludlejning i Rumænien, bør du unde dig selv en tur gennem Sydkapterne, hvor du kommer op i hele 2035 meters højde. Herfra er du ganske tæt på landets højeste bjerg, Moldoveanu. Det er ideelt at stoppe op i byen Sibiu, som blev udpeget som Europæisk Kulturby tilbage i 2007. Du bør bl.a. nyde byens smukke bygninger i den gamle bydel. Med billeje i Timisoara kan du nemt få adgang til oplevelserne blandt borge og slotte. Besøg f.eks. den største borg Sarmisegetusza Traiana, som romerne byggede i tidligere tider. Eller hvad med en overnatning i en militærbase fra før Første Verdenskrig i byen Orastie? Området fungerer idag et militærmuseum fra kommunisttiden, men i Ceausescus regeringstid var deten ammunitionsfabrik. Forestil dig at bo nede i en kanon eller kampvogn! Lej en bil hos Sixt Biludlejning allerede i dag over nettet eller telefonisk. Med biludlejning i Timisoara kommer du nemt og bekvemt rundt til områdets mange andre faciliteter og kan tage ferien i det ønskede tempo og på de foretrukne strækninger.
Show more
Godt at vide når du lejer i Timisoara
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Timisoara?
For at leje bil hos SIXT i Timisoara skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Timisoara.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Timisoara?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Timisoara. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 47 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)

FAQs om lejemål i Timisoara

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Timisoara?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Timisoara?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Timisoara?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Timisoara

Vis mere