Billeje i Bacau Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Bacau Lufthavn filial

Adresse

Str. Aeroportului nr. 1, 600324 Bacau, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
09:00 - 17:00

Vores services ved Bacau Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Bacau Lufthavn (BCM), så du får rig mulighed for at finde en ny yndlingsdestination i Rumænien. Bacau spiller både på velvære, storslåede naturscenarier og smukke bygninger, så du kan roligt begynde at skrue forventningerne i vejret. Hos Sixt Biludlejning i Bacau Lufthavn er vi klar med udlejningsbiler inden for segmentet økonomibiler og stationcars, der er et ideelt valg til kør selv ferien gennem Rumænien. Har du brug for ekstraudstyr, så forhør dig om mulighederne for at integrere udstyr som autostole og GPS navigation. Vi er indstillet på at give dig en optimal biludlejningsservice, så bestil din lejebil allerede i dag. Du kan bestille via vores hjemmeside eller ved at ringe direkte til os.
På rundtur i det østlige Rumænien

På rundtur i det østlige Rumænien

Bacau Lufthavn går i officielle sammenhænge også under navnet Aeroportul International George Enescu, der hylder den berømte rumænske komponist. Med billeje i Bacau Lufthavn befinder du dig snart i selve Bacau, der ligger i det østlige Rumænien. Her kommer du til en charmerende storby, der bl.a. prydes af klostre og kirker som Precista Kirken samt Skt. Barbara Kirken. Har du bilen med dig, bør du dog bestemt også tage på en lille udflugt til saltminen i TârguOcna, der både huser en underjordisk kirke, souvenirshops, små forlystelser og meget mere! Det ligger også lige for at køre rundt blandt Nemirabjergene, der er med til at kendetegne Bacauregionen, samt vandfald à la CascadaBucias.
En hæderkronet biludlejningsservice hos Sixt

En hæderkronet biludlejningsservice hos Sixt

Med billeje i Bacau Lufthavn er du i trygge hænder. Sixt Biludlejning har været kendt i branchen siden 1912, og vi leverer derfor en både professionel og imødekommende service, der sender dig sikkert ud i det mexicanske landskab. Kontakt os meget gerne, hvis du ønsker at få yderligere informationer om biludlejning.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Bacau Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bacau Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Bacau Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bacau Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Bacau Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Spørgsmål og svar om lejemål hos Bacau Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Bacau Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Bacau Lufthavn

    Vis mere