Billeje i Timisoara Lufthavn

 

Mest populære i Timisoara Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Timisoara Lufthavn der starter den 06.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Timisoara Lufthavn filial

Adresse

2 Strada Aeroport, 307200 Timisoara, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 19:00

Vores services ved Timisoara Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Udgå fra Sixt Biludlejning i Timisoara Lufthavn (TSR), hvis din rejse går til Rumænien. Timisoara Lufthavn er Rumæniens tredjestørste lufthavn med hensyn til lufttrafik og er det vigtigste knudepunkt for lufttransport i den vestlige del af landet. Lufthavnen er placeret i den dejlige by Timisoara i regionen Banat, og både den ungarske og serbiske grænse ligger inden for kort afstand, hvilket giver dig endnu flere muligheder, når du lejer en bil i Timisoara.
Oplev Lille Wien med Sixt Biludlejning i Timisoara Lufthavn

Oplev Lille Wien med Sixt Biludlejning i Timisoara Lufthavn

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Timisoara Lufthavn og udforsk Timisoara, som til tider kaldes for Det Lille Wien takket være byens fantastiske bymidte i barokstil og de mange smukke bygninger. Gå endelig ikke glip af en tur til Uniriipladsen og Begakanalen i Sixtbilen. Stederne er særligt maleriske om natten. Sæt også gerne kurs mod slottet Huiade, som er en anden af Timisoaras bemærkelsesværdige attraktioner, der blev bygget i det 15. århundrede, og som nu er en del af Banat Museum. Hvis du trænger til en dejlig naturoplevelse, kan du desuden lade Sixt billeje i Timisoara Lufthavn føre dig til vinområdet Recas.
Drømmebilen er tilgængelig hos Sixtafdelingen i Timisoara Lufthavn

Drømmebilen er tilgængelig hos Sixtafdelingen i Timisoara Lufthavn

Hvis din næste rejse går til landet Rumænien, er det en god idé at leje en moderne og pålidelig bil hos Sixt Biludlejning i Timisoara Lufthavn. Her på kontoret venter der et yderst bredt udvalg af kvalitetsbiler, såsom økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4-er. Ved Sixt Biludlejning i Timisoara Lufthavn kan du desuden tilføje praktisk tilbehør, herunder GPS navigation eller en autostol, samt nyttige tjenester, der bl.a. kunne gå på dækning af yderligere en chauffør. Billeje i Timisoara Lufthavn gør det kort sagt meget lettere at nå rundt i både by og land, så du frit kan opleve alt det, du har lyst til på rejsen til Timisoara.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Timisoara Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Timisoara Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Timisoara Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Timisoara Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Timisoara Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 67 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Service under og efter lejemålet
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Timisoara Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Timisoara Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Timisoara Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Timisoara Lufthavn

Vis mere