Billeje i Arad Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Arad Lufthavn filial

Adresse

Calea Aeroportului 4, 310059 Arad, Rumaenien
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
10:00 - 17:00

Vores services ved Arad Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Arad Lufthavn (ARW), da det giver dig chancen for at køre frit rundt i den rumænske by og nyde de mange sightseeingsmuligheder. Rumænien er fuld af spændende overraskelser, og her har du en lille perle, som du måske har overset på dit tidligere besøg i Rumænien. Det er derfor tid til at nyde livet i Arad sammen med Sixt Biludlejning i Arad Lufthavn, hvor vi kan præsentere dig for udlejningsbilen, der fører dig sikkert gennem de fascinerende ture i landskabet. Vælg, om du vil køre i en økonomibil, stationcar eller 4x4. Når du er klar til at bestille, så kontakt os gerne pr. telefon eller klar bestillingen over hjemmesiden.
På kør selv ferie i det vestlige Rumænien

På kør selv ferie i det vestlige Rumænien

Arad Lufthavn ligger i det vestlige Rumænien, lige ved Muresfloden. Lufthavnen ligger ca. 4 km fra byen. Med billeje i Arad Lufthavn ankommer du snart til en driftig industriby, der gennem årtierne har været præget af flere af de omkringliggende lande, bl.a. Tyrkiet. Omkring det 16. århundrede var byen nemlig under tyrkisk herredømme. I dag sprudler byen af liv gennem universitetsmiljøet, kirkerne, de imponerende bygningsværker samt fæstningsværkerne og floden Mures. Du kan roligt glæde dig, og med billeje i Arad Lufthavn begynder rejsen, så snart du sætter fødderne på rumænsk jord.
Sixt hjælper dig med biludlejning

Sixt hjælper dig med biludlejning

Få ro over rejseplanerne ved at booke din udlejningsbil allerede i dag. Husk, at det ved bestillingen ikke er muligt at bestille en specifik bilmodel. Du kan dog vælge frit mellem vores forskellige kategorier. Vi kan ligeledes tilbyde dig en imødekommende service samt en bred brancheerfaring, der er hentet fra årene 1912 og frem. Vi hjælper dig også gerne med at finde det rigtige ekstraudstyr til netop din udlejningsbil. Så tag turen til Sixt Biludlejning.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Arad Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Arad Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Arad Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Arad Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Arad Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1 anmeldelser
Spørgsmål og svar om lejemål hos Arad Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Arad Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Arad Lufthavn

Vis mere