Billeje i Bucharest

 

Mest populære i Bucharest

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Bukarest Lufthavn der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Bucharest

Sixt Biludlejning i Bukarest

Sixt Biludlejning i Bukarest

Når du planlægger din tur til Bukarest, kan du roligt inkludere biludlejning via Sixt, da vi har forskellige kontorer placeret rundt omkring i hele regionen. Bukarest er det kommercielle og industrielle centrum i Rumænien, så lej en bil og få mulighed for at komme vidt omkring i Bukarests opland. Flyver du til Rumænien, kan du benytte dig af biludlejningen i Bukarest allerede i lufthavnen og således komme hurtigt fra start. Lad os sammen se på de mange muligheder! Bukarest er en både spændende og flot by med brede boulevarder og fransk belle époque arkitektur. På Landsbymuseet kan du gå på opdagelse i den traditionelle rumænske kultur med træhuse og kirker. Det er også byen, hvor du finder et flot udbud af folkloreshows i de historiske bygninger. Siger man Bukarest, er der imidlertid en historisk skikkelse, som man ikke kan komme udenom, nemlig Nicolae Ceausescu, som var landets leder i mere end 30 år. Her styrede han landet efter sin egen magtbesættelse, hvilket medførte en stikkervirksomhed samt et hemmeligt politi og militær. Parlamentet, som er verdens næststørste bygning, er måske det bedste symbol på hans person. Han ønskede at opføre en bygning på linje med den kinesiske mur for at kunne imponere omverden. 20.000 arbejdere blev sat i sving, hele kvarterer blev tvangsforflyttet, og 40 % af statens budget blev i en periode på 10 år brugt på projektet. Bygningen er 365.000 m2 stor og et must see på din rundtur i Bukarest.
Karpaterne og Transsylvanien

Karpaterne og Transsylvanien

Fra Bukarest kan du tage videre ud i Karpaterbjergene og nyde den rumænske storslåede natur. Eller hvad med at opleve Transsylvaniens mange slotte og Draculas hjemegn? Med biludlejning i Bukarest kan du komplementere din storbyferie med et andet møde med Rumænien. Landet ændrer kraftigt karakter fra land til by, og på nogle punkter kan det være som at rejse tilbage i tiden.
Biludlejning i Bukarest, basen for din ferie

Biludlejning i Bukarest, basen for din ferie

Det giver rigtig god mening at benytte sig af vores billeje under opholdet i Bukarest. Kun således får du maksimalt ud af regionen og kan altid køre trygt på de fremmede veje, velvidende du kører ien velfungerende udlejningsbil, omfattet af den gode Sixtervice. Husk, at når du benytter dig af billeje i Bukarest hos Sixt, kan vi kun garantere dig bilkategorien, ikke modellen. Denne bestemmes først ved ankomsten, så vælg din udlejningsbil ud fra den ønskede kategori, såsom økonomibiler, stationcars og sportsvogne.
Show more

Godt at vide når du lejer i Bucharest

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Bucharest?
For at leje bil hos SIXT i Bucharest skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Bucharest.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Bucharest?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Bucharest. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 450 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Bucharest

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Bucharest?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Bucharest?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Bucharest?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?