Billeje
Rumaenien
Oversæt
Rumaenien
Ændre personlige oplysninger

Billeje Rumaenien: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Rumænien og nyd landet, der både kan bringe dig forbi Grev Draculas berømte slot samt klostre nær Karpaterne og vingårde for ikke at tale om de moderne turistbyer såsom Bukarest, der både har smarte designerbutikker og historiske seværdigheder. Der er derfor al mulig grund til at tage på en minirundrejse til både de kendte og ukendte seværdigheder. Book blot din billeje i Rumænien gennem Sixt, og så er du godt på vej til et europæisk land, der spænder vidt. Husk, du kan bestille din udlejningsbil allerede i dag.

Sixt Biludlejning i Rumænien

Sixt biludlejning i Rumænien er lokaliseret i en række centrale byer over alt i landet. Du kan f.eks. vælge destinationer som Bukarest, Sibiu, Bacau, Timisuora, Salcea, Iasi, Utopeni, Cluj Napoca, Brasov og Arad. Når du kigger på de forskellige kontorer, vil du opdage, at vores udvalg af udlejningsbiler kan variere en anelse. Fælles er dog, at alle vores lejebiler holder en yderst høj standard, så det er helt op til dig at vælge, om du skal køre rundt i en citysmart model eller ønsker en både rummelig og stærk udlejningsbil, der er klar til turene offroad. Når du kører rundt i Rumæniens sneklædte bjerglandskaber, bør du altid være særligt opmærksom på, at kombinationen af is og sne kan være ekstra farlige elementer i kombination med de stejle skråninger, så kør med største forsigtighed.

Fra blodtørstige Dracula til historiske klostre

Billeje i Rumænien bringer dig ud på lidt af en rejse, hvis du vel at mærke er indstillet på at tage disse små rundture. Kigger vi nærmere på storbyer, kommer vi ikke udenom Bukarest, der er en moderne europæisk hovedstad med monumenter som Atheneum, Cantacuzinupaladset og Triumfbuen samt revolutionspladsen og den gamle by Lipscani. Dette store kulturland byder på lignende seværdigheder i de øvrige byer, men de forskellige regioner har hver deres særpræg. Centralt i landet finder du Transsylvanien med den berygtede Vlad Tepecs (Draculas) gamle slot samt det flotte bjergområde. Måske tør du endda at overnatte på grevens slot? Kommer du til den gamle hovedstad Iasi, har Bucovina og Moldovaprovinsen store slotte, landbrug og folklore samt klostre, den grænser op til Karpaterne, som din udlejningsbil også let klarer. Provinsen Dobrogea huser det store Donaudelta, som er et absolut højdepunkt. Her møder Europas største flod Sortehavet med badehoteller, maritime monumenter, museer, strande samt fine hoteller, hvor du kan møde dette indhavs kultur. Området er endvidere lig med havudsigt, surfing og golf, ligesom du kan nyde en frisk cocktail på en af de små barer ved havet. Rumæniens øvrige regioner er også værd at køre rundt i, da de også afspejler nabolandenes gamle kulturer.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice