Billeje i Iasi

 

Vores services ved Iasi

Sixt Biludlejning i Iasi

Sixt Biludlejning i Iasi

Iasi ligger i det nordlige Rumænien, tæt på grænsen til Moldavien. Allerede fra de omkringliggende knudepunkter kan du benytte dig af Sixt biludlejning i Iasi, og dermed bliver det ekstra nemt at komme direkte hen til din feriebolig, uden meget ventetid. Desuden får du friheden til at køre mod de seværdigheder og destinationer, der står højest på din ønskeseddel. Lej en bil hos Sixt i Iasi og få mulighed for at vælge alt fra ønsket kategori til afhentningssted og ekstraudstyr. Sixt gør billeje til en simpel og prisvenlig løsning! Iasi er en af de ældste byer i Rumænien og har i mange år været krydspunktet mellem Polen, Rusland, Ungarn og det tidligere Konstantinopel. Byen har siden 1408 været den vigtigste by i provinsen Moldavien og har sågar tidligere været hovedstad i Rumænien. Det var byen, hvor det første universitet blev opført i Rumænien, og i kraft af den lange historie er der mange historiske bygninger at gå på opdagelse i. Du finder bl.a. rigtig mange ortodokse kirker placeret på Platoul de Aur, den gyldne platform. Blandt de mest imponerende er Catedrala Mitropolitana Sfanta Paraschiva og TreiIerarhi Kirken. Af andre spændende bygninger kan nævnes Kulturpaladset, Det Filharmoniske Hus samt Det Nationale Teater. Iasi har ligeledes sit eget jødiske kapitel, som bybilledet også bærer præg af, bl.a. med Den Store Synagoge samt Den Jødiske Kirkegård. Har du lyst til at se nærmere på Moldaviens historie, er der flere museer, som har dette fokus. Der er også et stort kunstmuseum og sågar et teatermuseum i det centrale Iasi.
Biludlejning i Iasimed vinmarker, natur og klostre

Biludlejning i Iasimed vinmarker, natur og klostre

Har du benyttet dig af billeje i Iasi, er der god mulighed for at se mere af området. I den lille by udenfor Iasi finder du Cotnari, hvor du kan tage på vinsmagning. I de to nationalparker Hasmas Bicaz Gorges og Ceahlau, kan du opleve den rumænske natur på tætteste hold og tage på vandreture eller fluefiskeri. Der er en overraskende mængde dyr og særlige planter, som vil begejstre de naturinteresserede. Eller hvad med et besøg på et gammelt stemningsfyldt kloster? Du finder en del i oplandet, f.eks. Neamt fra 1100tallet. Du kan også besøge byen Barcao via Sixt billeje i Iasi, hvor vi præsenterer dig for vores altid gældende gode service samt kvalitetsbiler, når du skal ud på de rumænske veje. Book den ønskede kategori online eller via vores telefonservice.
Show more

Godt at vide når du lejer i Iasi

Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Iasi.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Iasi?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Iasi. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Iasi?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,4
Baseret på 7 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(5,0)
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,0)

FAQs om lejemål i Iasi

Kan jeg booke et langtidslejemål i Iasi?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Iasi?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Iasi

Vis mere