Billeje i Cluj Napoca

 

Mest populære i Cluj Napoca

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Cluj-Napoca Lufthavn der starter den 06.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Cluj Napoca

Sixt Biludlejning i Cluj Napoca

Sixt Biludlejning i Cluj Napoca

ClujNapoca ligger i Transsylvanien i det nordlige Rumænien og er en spændende feriedestination. Lej en bil hos Sixt og udnyt de mange fine udflugtstilbud, som ligger op til Cluj Napoca. Med din biludlejning i Cluj Napoca, kan du vælge mellem forskellige typer biler og vores ekstratilbud såsom anhængertræk, autostol, GPS navigation og diverse services. Flyver du til Rumænien, kan du hente din bil allerede i lufthavnen. Cluj Napoca er en yderst stemningsfuld by. Du kan bl.a. opleve den romerskkatolske kirke Sankt Mihai fra 1300tallet med smukke mosaikglasruder. På Sejrspladsen finder du det smukke gule teater og operabygningen, som ligger overfor den ortodokse katedral. Også det store indkøbscenter er en attraktion, ikke mindst grundet den særlige udsmykning. Det er også byen for fantastiske folkloreshows, som du ikke bør gå glip af. Nogle af de lokale grupper er verdenskendte.
Rundt i Transsylvanien

Rundt i Transsylvanien

Med billeje i Cluj Napoca kan du nemt nå til Brasov, som er en større by med masser af tilbud, såsomden sorte kirke. Du kan også besøge Saltminen i Turda, hvor man har udvundet salt siden 1200tallet. I den 1200 meter dybe mine har der været salt nok til at dække verdens forbrug i en periode på 10 år. I 1932 lukkede minen imidlertid, men idag er den et spektakulært museum, hvor man får en fornemmelse af de store dimensioner af minen. Der er smukke saltstalaktitter på op til 6 meter og rum, hvor der er op til 16 gange ekko! Derudover bør du også tage på udflugt til nogle af områdernes slotte, måske har du endda lyst til at besøge selve Grev Draculas formodede hjemegn, hvis du altså tør.
Book billeje i Cluj Napoca hos Sixt

Book billeje i Cluj Napoca hos Sixt

Når du ønsker Sixt biludlejningsservice i Cluj Napoca, booker du direkte over hjemmesiden eller ved at ringe direkte til os. Her er det nemt at bestille ud fra den ønskede kategori. Bemærk, at det ikke er muligt at reservere ud fra en særskilt bilmodel. Overvej derfor, om du har brug for en stationcar, sportsvogn eller noget helt tredje. Når du ankommer til den ønskede station, står vi klar til at byde dig velkommen sammen med din udlejningsbil. Du kan herfra roligt sætte dig ind i bilen, der holder en meget høj standard og trygt følger dig på de rumænske veje. Har du spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at kontakte os hos Sixtteamet.
Show more

Godt at vide når du lejer i Cluj Napoca

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Cluj Napoca?
For at leje bil hos SIXT i Cluj Napoca skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Cluj Napoca.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Cluj Napoca?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Cluj Napoca. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 83 anmeldelser
Vejen til SIXT
(5,0)
Aflevering af køretøj
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)

FAQs om lejemål i Cluj Napoca

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Cluj Napoca?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Cluj Napoca?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Cluj Napoca?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Cluj Napoca

Vis mere