Billeje i Tyrkiet

 

Steder du kan begynde din rejse i Tyrkiet

Mest populære i Tyrkiet

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Istanbul Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Oplev Tyrkiet

Sixt Biludlejning i Tyrkiet

Sixt Biludlejning i Tyrkiet

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Tyrkiet og udgå fra et af vores mange kontorer i landet. Hvis du er klar til smuk natur, badeferie, interessant historie og kultur samt god mad, er Tyrkiet stedet at tage hen på bilferie. Lej en bil hos Sixt og afhent den, når du ankommer. Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan få en god start på ferien eller forretningsrejsen. Vores mål er, at du skal være mere end tilfreds med din Sixt udlejningsbil og føler, at du virkelig har fået noget ud af din billeje i Tyrkiet.Dejlige Tyrkiet byder på et behageligt klima og mangfoldig natur, som inkluderer alt fra bjerge, ørken og smukke strande. Du har mulighed for at opleve alt det bedste af landet med en udlejningsbil fra Sixt. Husk at tegne en obligatorisk forsikring og at have kørekort og forsikringspapirerne med i bilen. Denne spændende destination er et fascinerende mix mellem Europa og Mellemøsten. I storbyen Istanbul kan du besøge den imponerende Aya Sofya kirke og den elegante Blå Moské, mens du i Ankara bør tage forbi de romerske ruiner fra fortidens teatre og bade samt citadellet Hizar. For at kunne nyde nogle af landets bedste strande kan du f.eks. vende Sixt lejebilen mod charmerende og maleriske Bodrum, vidunderlige Side eller rolige og naturskønne Incekum.
Hvorfor vælge biludlejning i Tyrkiet?

Hvorfor vælge biludlejning i Tyrkiet?

Billeje i Tyrkiet giver dig en helt unik frihed på rejsen. Alt foregår i dit eget tempo, og du kan tage lige derhen, hvor du vil. Hos Sixt tilbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier, ekstra tilbehør, såsom GPS navigation, og beskyttelsespakker. Vær opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori med en forhåndsreservation hos Sixt og ikke én bestemt bilmodel. Vi står dog altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med bestillingen eller har spørgsmål om vores biler eller beskyttelsespakker.
Show more

Godt at vide når du lejer i Tyrkiet

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Tyrkiet?
For at leje bil hos SIXT i Tyrkiet skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Tyrkiet.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Tyrkiet?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 3341 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,7)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Vejen til SIXT
(4,6)

FAQs om lejemål i Tyrkiet

Kan jeg booke et langtidslejemål i Tyrkiet?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Tyrkiet?