Billeje i Trabzon

 

Mest populære i Trabzon

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Trabzon Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Trabzon

Sixt Biludlejning i Trabzon

Sixt Biludlejning i Trabzon

Lad rejsen rundt i tyrkiske Trabzon begynde med et besøg hos filialen Sixt Biludlejning Trabzon. Kontoret finder du i den nordlige del af landet, og med placeringen ud til Sortehavet er Trabzon en af Tyrkiets vigtigste byer. Den byder på en skøn blanding af kultur, historie og smuk natur, der bare venter på at blive udforsket. Når du vælger at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Trabzon, er du desuden sikker på en rejseform, hvor der er god plads til at være spontan og selv lægge programmet. Uanset hvad der lokker dig til byen, er vi med hele vejen, lige fra du træder ind på kontoret, til du returnerer din bil, så velkommen til Trabzon!Hvis du vil på en rigtig kulturrejse, har du fundet det helt rigtige sted i Trabzon. Et besøg i byen er ikke komplet, uden at man har set den berømte Hagia Sophia, en byzantinsk kirke, der i dag fungerer som moské. Hvis du har lyst til at dykke længere ned i byens lange historie, kan du med fordel også tage Sixtbilen ud til det imponerende Sulemakloster, hvis historie går 1700 år tilbage i tiden, og som er bygget op ad en næsten lodret klippevæg i 1200 meters højde. Klosteret er en af Trabzons største turistattraktioner, og uanset om du interesserer dig for religion eller arkitektur, eller om du bare vil have en masse fantastiske feriebilleder at vise til familie og venner derhjemme, er klosteret helt sikkert turen værd. Rund gerne dagen af med en køretur i det smukke landskab og et godt måltid på en af byens mange restauranter, mens du nyder udsigten over Sortehavet og den hyggelige stemning. Husk, at din billeje i Trabzon kan bookes på forhånd, enten via hjemmesiden eller telefonen.
Det rigtige valg til en perfekt tur

Det rigtige valg til en perfekt tur

Billeje i Trabzon behøver ikke at være svært, det er Sixt Biludlejning beviset på. Vi bestræber os altid på, at hele processen skal være så enkel som muligt for vores kunder, så de kan bruge tiden på det, de gerne vil. Du finder vores kontor i den østlige del af byen, lige ved Trabzon Lufthavn, og her kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, selvfølgelig til de gode Sixtpriser. Opstår der et behov for ekstraudstyr, er vi klar til at rådgive dig om de mange valgmuligheder. Lej en bil allerede i dag og kom rundt i hele Trabzon!
Show more

Godt at vide når du lejer i Trabzon

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Trabzon?
For at leje bil hos SIXT i Trabzon skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Trabzon.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Trabzon?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Trabzon. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 273 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Vejen til SIXT
(4,8)

FAQs om lejemål i Trabzon

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Trabzon?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Trabzon?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Trabzon?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Trabzon

Vis mere