Billeje i Adana Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Adana Lufthavn filial

Adresse

Domestic Arrival Hall, 01100 Adana, Tyrkiet
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 22:00
Helligdage
07:00 - 22:00

Vores services ved Adana Lufthavn

Sixt Biludlejning i Adana Lufthavn

Sixt Biludlejning i Adana Lufthavn

Vores team ser frem til at overrække dig bilnøglerne, når du ankommer til et af vores 4000 internationale kontorer, nemlig Sixt Biludlejning i Adana Lufthavn (ADA i Tyrkiet. Sixtafdelingen ligger kun en en kort køretur fra centrale Adana, og når du først er bag rattet i din komfortable udlejningsbil, når du hurtigt og smidigt de forskellige destinationer. Nyd din bilrejse i det sydlige Tyrkiet og lad Sixt i Adana Lufthavn tage hånd om dig på turen.
Gå på opdagelse blandt de historiske ruiner

Gå på opdagelse blandt de historiske ruiner

Adana er en spændende by i det sydlige Tyrkiet, som er kendt for sit køkken, hovedsageligt for Adana Kebab. Kombinér din kulinariske rejse med kulturoplevelser, når du besøger de spændende gamle ruiner i Anavarza eller de smukke slotte i Ylankale og Kozan. Med billeje i Adana Lufthavn har du heller ikke langt til Middelhavet, og du kan nyde en vidunderlig dag på en af Tyrkiets dejlige strande, f.eks. ved Kizkalesi eller Akkum. Uanset hvilke seværdigheder og oplevelser, der står på din Adanarejseplan, så kan du nyde komfort og bekvemmelighed i din bil fra Sixt Biludlejning i Adana Lufthavn.
Sixt tilbyder prisvenlige og moderne køretøjer

Sixt tilbyder prisvenlige og moderne køretøjer

Sixt gør det nemt at leje en kvalitetsbil ved biludlejningen i Adana Lufthavn. Du bestiller en bil fra din foretrukne køretøjskategori online eller telefonisk og skal blot tage til kontoret i lufthavnen for at afhente bilen. Sixt tilbyder et alsidigt sortiment af kvalitetskøretøjer fra nogle af verdens bedste bilproducenter, og uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie, har vi udlejningsbilen, der opfylder dine ønsker og behov. Alle Sixts mange prisvenlige biler er moderne og komfortable, og du kan desuden tilføje nyttigt ekstraudstyr såsom GPS navigation til turen. Vælg blot din drømmebil blandt Sixts udvalg og reservér billeje i Adana Lufthavn, så du er klar til din bilrejse.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Adana Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Adana Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Adana Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Adana Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Adana Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Spørgsmål og svar om lejemål hos Adana Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Adana Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Adana Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Adana Lufthavn

    Vis mere