Billeje i Kayseri Interrnat. Lufthavn

 

Mest populære i Kayseri Interrnat. Lufthavn

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Kayseri Interrnat. Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Kayseri Interrnat. Lufthavn filial

Adresse

Boztepe Mah, 38010 Kayseri, Tyrkiet
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:00 - 23:30
Helligdage
07:00 - 23:30

Vores services ved Kayseri Interrnat. Lufthavn

Sixt Biludlejning i Kayseri International Lufthavn

Sixt Biludlejning i Kayseri International Lufthavn

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kayseri International Lufthavn (ASR), for så har du fantastiske forudsætninger for at opleve det bedste af centrale Tyrkiet. Fra Kayseri International Lufthavn er der en nem adgang til byen Kayseri, hvor spændende seværdigheder venter på dig. Mød Sixtteamet på lufthavnens kontor og få hjælp til at gøre din bilrejse optimal. Tøv ikke med at spørge medarbejderne til råds om vores produkter eller om dejlige Tyrkiet, så du er rustet til at indtage landevejene.
Sæt kursen mod Mount Erciyes

Sæt kursen mod Mount Erciyes

Mange passerer Kayseri på vej til Kappadokien, men den gamle by har spektakulære attraktioner, som er værd at udforske. Udnyt gerne din billeje i Kayseri International Lufthavn til at køre mod det historiske Güpgüpoglu Mansion, som nu er omdannnet til et spændende etnografisk museum, samt til Mahperi Hunat Moské, som blev bygget af den tidligere kejserinde. Din bil fra biludlejningen i Kayseri International Lufthavn kan også bruges til at føre dig mod Mount Erciyes, som er den femtestørste inaktive vulkan i Tyrkiet, eller til at sætte kurs mod byens farverige basar, hvor du kan prøve det lokale køkken. Sixt byder dig varmt velkommen til Tyrkiet via førsteklasses biler til rejsen.
Sixt giver frihed og komfort under opholdet i Kayseri

Sixt giver frihed og komfort under opholdet i Kayseri

Efter vores mening bør Kayseri udforskes ved at leje en bil, så du rigtig kan tage på opdagelse i byen. Sixtpersonalet ved Kayseri International Lufthavn står klar med dit foretrukne køretøj, der passer dine rejsebehov og ønsker. Udbuddet ved Sixt Biludlejning i Kayseri International Lufthavn består af grundlæggende bilkategorier, bl.a. moderne og førsteklasses stationcars og økonomibiler, og du tilføjer enkelt nyttigt ekstraudstyr såsom GPS navigation eller en autostol til den yngste passager. Sixt gør billeje i Kayseri International Lufthavn ubesværet, så du kan fokusere på at nyde rundrejsen i Kayseri.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Kayseri Interrnat. Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kayseri Interrnat. Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Kayseri Interrnat. Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kayseri Interrnat. Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Kayseri Interrnat. Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 149 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Køretøjet
(4,6)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Kayseri Interrnat. Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Kayseri Interrnat. Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Kayseri Interrnat. Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Kayseri Interrnat. Lufthavn

Vis mere