Billeje i Adana

 

Mest populære i Adana

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Adana Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Adana

Sixt Biludlejning i Adana

Sixt Biludlejning i Adana

Adana er et fremragende bud på en af de tyrkiske destinationer, du bør besøge. Lej en bil via Sixt Biludlejning i Adana og tag rundt i det sydlige Tyrkiet, hvor romerske ruiner, strandbyer og frodige landskaber venter på dig. Sixt Biludlejning er et af verdens største biludlejningsselskaber og tilbyder dig udlejningsbiler inden for kategorier som økonomibiler og stationcars. Kategorier, som du kan leje indenfor allerede i dag! Det kræver blot et par klik på hjemmesiden eller et opkald til kundeserviceteamet.Adana ligger i Tyrkiets region Anatolien, helt mod syd, i kort afstand fra Middelhavet. Her står du ansigt til ansigt med en frodig egn, hvilket bl.a. indkapsles af sletten Çukurova. Straks ved ankomsten til Adana får du også et billede af de mange romerske fund, der findes i området. På vejen ind til Adana passerer du nemlig Seyhanfloden via en smuk, romersk stenbro, der er en af de ældste i landet. Med billeje i Adana kan du også passende tage på små dagsudflugter til Mersin eller Iskenderun direkte ud mod Middelhavet, hvor der gemmer sig flere romerske ruiner. Et andet udflugtsmål kunne i øvrigt også være strandbyer som Karatas og Yumurtalik eller måske Dilekkaya med det antikke fæstningsværk, der er placeret på en bjergtop. Adana er som by også kendt for sine smukke bygningsværker, ikke mindst moskéerne. Der er derfor al mulig grund til at tage på en større byrundtur, læg eventuelt vejen forbi byens arkæologiske museum, inden turen går videre ud i Anatolien, måske mod Çaml%u0131yayla og Göreme landskabet med nationalparken, open air museet og mange historiske kirker.
Klar til bilferie med Sixt

Klar til bilferie med Sixt

Når du kontakter Sixt med henblik på at vælge billeje i Adana, så giver vi dig et premium udvalg af udlejningsbiler, der holder høje standarder via et lavt kilometertal ved udlejningen, ekstraudstyr og muligheden for at vælge mellem flere forskelligartede kategorier. Det er derfor helt op til dig at vælge, hvordan din pakke skal se ud. Definér gerne, hvordan og hvornår du skal bruge din udlejningsbil, så du kan tage de rigtige valg. Du vælger altid frit, hvor du ønsker at afhente bilen, så vælg gerne mellem de forskellige Sixt stationer i Tyrkiet. Vi informerer dig også gerne om køreforholdene i Tyrkiet, hvor du bl.a. skal være opmærksom på vejafgifterne i forbindelse med kørsel på motorvejene. Er du interesseret i Sixt biludlejning i Adana, er du velkommen til at kontakte os allerede i dag.
Show more

Godt at vide når du lejer i Adana

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Adana?
For at leje bil hos SIXT i Adana skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Adana.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Adana?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Adana. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Adana

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Adana?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Adana?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Adana?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Adana

Vis mere