Billeje i Mugla

 

Mest populære i Mugla

* Priserne er udregnet den 29.05.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Dalaman Lufthavn der starter den 05.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Mugla

Sixt Biludlejning i Mugla

Sixt Biludlejning i Mugla

Drømmer du om at køre rundt i bil i det sydvestlige Tyrkiet, har vi alletiders tilbud til dig. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Mugla og oplev byen og provinsen af samme navn, der bl.a. huser den elskede ferieby Mammaris, men også har perler som Bodrum og Dalyan. Her får du masser af naturseværdigheder, natteliv, strande og historiske seværdigheder, så tiden løber af sted, når du vælger billeje i Mugla. Find din udlejningsbil hos Sixt allerede i dag, hvor du vælger ud fra kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4, sportsvogne og cabrioleter.Mugla er hovedby i provinsen af samme navn, og i provinsen er det givetvis en ferieby som Mammaris, der er kendt blandt turisterne. Med billeje i Mugla kan du imidlertid også køre videre mod steder som Bodrum og Dalyan, der har nogle maleriske områder ud mod vandet og både byder dig forbi gyldne strande og festlige natklubber. I Bodrum kan du også slå et smut forbi den lokale borg, inden turen går videre i Sixt bilen. Egnen er endvidere rig på flere nationalparker, såsom Mammaris Nationalpark, så du kan nærstudere områdets rige dyreliv. Her kunne det også være en idé at besøge Sommerfugledalen ved Ölüdeniz, hvor du både kan nyde synet af hundredvis af forskellige sommerfuglearter samt små intime strande, der nærmest ligger hugget ind i klippeformationerne. Ellers er en sansefuld oplevelse at begive sig gennem landskabet i Mugla, der både viser dig vej til frugtplantager og vingårde. Bliver du i området omkring byen Mugla, kan du bl.a. nyde køreturene blandt de mange moskéer og lokale markeder, der pryder bybilledet.
Sixt giver rejsedrømmen næring

Sixt giver rejsedrømmen næring

Er rejsedrømmen en bilferie i Tyrkiet, er det ideelt at surfe forbi vores hjemmeside eller ringe direkte til vores dygtige team. Her kan du forhøre dig om de mange muligheder for biludlejning i Mugla, hvad enten du er interesseret i selve byen eller provinsen. Vi står klar med en række førsteklasses udlejningsbiler, der lever op til en topstandard. Når du lejer den enkelte bil, har den et lavt kilometertal, og du kan frit udstyre den med det ønskede ekstraudstyr, såsom GPS navigation. Udlejningsbilerne vælges ud fra de angivne kategorier, da de forskellige modeller først tildeles ved ankomsten. Er du i tvivl om det mindste, er du altid velkommen til at kontakte medarbejderstaben hos et af verdens største biludlejningsselskaber, så du kan blive fuldstændig klar til bilrejsen rundt i det sydlige Tyrkiet.
Show more

Godt at vide når du lejer i Mugla

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mugla?
For at leje bil hos SIXT i Mugla skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mugla.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mugla?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mugla. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 330 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Mugla

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mugla?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mugla?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mugla?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Mugla

Vis mere