Billeje i Istanbul

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Istanbul

Sixt Biludlejning i Istanbul

Sixt Biludlejning i Istanbul

Hvis du vil kombinere storbyoplevelserne i Istanbul med køreture til parkerne og øerne uden for byen, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Istanbul og få en fuldendt pakke, der spiller på alle sanser. Forvent sejlture på Bosporusstrædet, gode handler på krydderimarkederne og uforglemmelige oplevelser i nogle af Europas smukkeste og mest prægtige moskéer. Bestil din billeje i Istanbul allerede i dag, så du kan sætte kursen mod denne fantastiske destination. Vælg mellem udlejningsbiler som stationcars, sportsvogne og 4x4 til lave priser hos Sixt!Istanbul ligger i det nordlige Tyrkiet, og det særlige kendetegn ved byen er, at den er delt i henholdsvis en asiatisk og europæisk del via Bosporusstrædet, hvorfor du oplever to kontinenter i en og samme by. Ganske fascinerende. Med Sixt Biludlejning i Istanbul kan du samtidig opleve det dynamiske folkeliv, der præger i byen. Det gælder bl.a. i Grand Bazaar, på krydderimarkedet samt på den store offentlige plads, Taksimpladsen. Her kan du forvente masser af indtryk, der både forkæler ører, øjne og gane, døgnet rundt. Der er flere topseværdigheder, der automatisk bør være med på listen over seværdigheder. Det tæller bl.a. sultanernes århundredgamle bolig, Topkapipaladset, samt moskéerne Hagia Sophia og Den Blå Moské. Sidstnævnte er særligt karakteristisk via sin tusindvis af blå kakler. Med et besøg i Istanbul bør du også gå på opdagelse i det underjordiske cisternesystem med smukke oplyste søjlegange, de mange lokale delikatesser samt de tyrkiske hamambade. Med billeje i Istanbul kan du f.eks. også nå ud til de smukke Prinseøerne via færgelejet Kabata%u015F, sultanernes Edirne, det sagnomspundne Troja eller det populære skiresort i Bursa.
Sixt, et rigtig godt valg til bilferien

Sixt, et rigtig godt valg til bilferien

Hvad enten du er på vej til Istanbul i forbindelse med et forretningsmøde, eller står og pakker den store familiekuffert til kør selv ferien i Tyrkiet, så er biludlejning et både praktisk og prisvenligt alternativ til valget af offentlig transport. Netop fordi du får friheden til at bevæge dig rundt mellem de mange perler, der findes lige uden for Istanbuls bygrænse. Sixt biludlejning er et rigtig godt valg til turen, da der er tale om en af markedets største leverandører, og du kan forvente dig en høj service lige fra bestillingen over nettet eller telefonen til udleveringen af udlejningsbilen på det ønskede kontor.Er du interesseret i at høre om flere fordele ved billeje i Tyrkiet, så ring til os og tag en snak med os!
Show more
Godt at vide når du lejer i Istanbul
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Istanbul?
For at leje bil hos SIXT i Istanbul skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Istanbul.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Istanbul?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Istanbul. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1400 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,7)

FAQs om lejemål i Istanbul

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Istanbul?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Istanbul?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Istanbul?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?