Billeje i Antalya

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Antalya

Sixt Biludlejning i Antalya

Sixt Biludlejning i Antalya

Lej en bil med Sixt Biludlejning i Antalya, så du kan indtage Tyrkiets riviera ved sydkysten. Du får den ultimative kombination af storbyoplevelser og et dejligt klima, og du kan nemt mikse mellem de historiske seværdigheder og moderne turistattraktioner såsom sandstrande og natklubber. Med billeje i Antalya er du ligeledes klar til at tage på dagsudflugter i oplandet, hvor der både venter andre attraktive kystbyer og vandfald. Du kan bestille billeje i Antalya allerede i dag hos Sixt!Antalya karakteriseres af mange som Tyrkiets naturlige svar på rivieraen, da byen ligger helt ud mod Middelhavskysten og både har strandarealer såsom Larastranden og et godt udvalg af butikker, natklubber og restauranter, der gør byen til en rigtig ferieby. Beliggenheden er da også ganske malerisk, da Antalya nærmest er bygget oven på en klippe med direkte udsigt til det azurblå vand, hvorfor byen siges at være en af Tyrkiets allersmukkeste. Du har gode muligheder for at dykke ned i det mere autentiske Antalya ved at bevæge dig ind i det historiske centrum Kaleici, hvor du kan tage en pause ved den romerske byport eller nyde en hyggelig frokost i en af restauranterne, der har til huse i de ældre bygninger. Måske lokker det også med et besøg på byens arkæologiske museum eller byens akvarium med det dertilhørende Snow World. Med biludlejning i Antalya er det også oplagt at tage et smut til andre middelhavsbyer som Kemer eller tilbagelægge de 12 km ud til Düden vandfaldene. En anden idé kunne være at tage ned mod marinaen og snuppe en afslappende bådtur i de blå bølger.
Premium udlejningsbiler til lave priser

Premium udlejningsbiler til lave priser

Slagordet for Sixt er, at du får tilbudt premium udlejningsbiler til lave priser. Det gør biludlejning til et prisvenligt alternativ, når du rejser til Tyrkiet, og du slipper for at skulle tænke på køreplaner for de offentlige transportmidler. Sixt Biludlejning har kontorer overalt i Tyrkiet, ikke mindst i Antalya, der er et særdeles populært rejsemål. Lejer du en bil hos Sixt, får du kvalitetsbiler inden for kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne, cabrioleter og 4x4. Du har derfor en fantastisk chance for at vælge den bil, der passer ideelt ind i dine rejseplaner. Hent den på det kontor, der passer bedst til turen rundt i Antalya. Det kunne f.eks. være ude i lufthavnen, så du har bilen fra første øjeblik, du lander i Tyrkiet. Herefter gælder det eventyr i Antalya.
Show more
Godt at vide når du lejer i Antalya
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Antalya?
For at leje bil hos SIXT i Antalya skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Antalya.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Antalya?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Antalya. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 333 anmeldelser
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Service under og efter lejemålet
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Antalya

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Antalya?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Antalya?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Antalya?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Antalya

Vis mere