Billeje i Kayseri

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Kayseri

Sixt Biludlejning i Kayseri

Sixt Biludlejning i Kayseri

Lej en bil via Sixt Biludlejning i Kayseri og få det perfekte afsæt til rundrejser i Anatolien og Kappadokien i Tyrkiet. Her kan du både dyrke din passion for skisport, trekking i klippeformationer og rundrejser blandt dale, frodige vinlandskaber og smukke søer, ligesom Kayseri er en historisk interessant by. Med en bil til rådighed sætter du selv farten for oplevelserne, så book din billeje i Kayseri hos et af verdens største biludlejningsselskaber allerede i dag. Det er et prisvenligt alternativ til turen rundt i Tyrkiet. Skal du en tur ned til tyrkiske Kayseri, skal du en tur ind i det centrale Anatolien. Storbyen ligger godt 4 timers kørsel fra Ankara, og den har en ganske fantastisk beliggenhed, idet den grænser op mod området Kappadokien, og med billeje i Kayseri kan du stævne ud mod saltsøer som Tuz Gölü, smukke højsletter og mageløse klippeformationer som den i Ortahisar samt underjordiske byer à la Kaymakli. Området er vidt og bredt og byder på enestående naturfænomener, skabt som følge af istiden, hvor end du kigger hen. Bliver du imidlertid i omegnen af Kayseri, kan du nyde vulkanen Erciyes, der når op i næsten 4000 meters højde. Området omkring Erciyes er et eftertragtet skiresort, ligesom der er gode muligheder for trekkingture i det kuperede terræn samt river rafting i Zamantifloden. Kayseri er hovedby i provinsen af samme navn, og her kan du bl.a. nærstudere byens citadel fra det 13. århundrede, byens arkæologiske museum eller de imponerende moskéer og charmerende lokalmarkeder, hvor du givetvis kan finde en unik souvenir til dem derhjemme. Byen huser også seværdigheder, der relaterer til seljukkernes æra i den tyrkiske historie.
Sixt er det naturlige valg

Sixt er det naturlige valg

Når du søger på biludlejning i Kayseri, er det kun naturligt at kigge mod et godt Sixt tilbud. Vi er et af verdens største biludlejningsselskaber, og vi har mere end 100 kontorer verden over. Det giver dig en stor fleksibilitet, når du ønsker at bruge bilen som transportmiddel på ferien. Hos Sixt vælger du nemlig frit, hvor du afhenter din udlejningsbil, og alle bilerne holder den høje og velkendte Sixt standard. Vi udstyrer også gerne din udlejningsbil med det ønskede ekstraudstyr, så du kan få den komfort, du efterspørger på køreturen. En anden fordel ved at vælge Sixt er ligeledes de mange valgmuligheder inden for kategorierne, såsom stationcars, 4x4, sportsvogne, cabrioleter og økonomibiler. Vær opmærksom på, at du booker ud fra kategorier, ej modeller.
Show more
Godt at vide når du lejer i Kayseri
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Kayseri?
For at leje bil hos SIXT i Kayseri skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Kayseri.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Kayseri?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Kayseri. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,6
Baseret på 235 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,6)

FAQs om lejemål i Kayseri

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Kayseri?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Kayseri?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Kayseri?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Kayseri

Vis mere