Billeje i Ankara Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Ankara Lufthavn filial

Adresse

Arrival Hall, 06000 Ankara, Tyrkiet
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
08:00 - 23:00
Helligdage
08:00 - 23:00

Vores services ved Ankara Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ankara Lufthavn (ESB), så vi på komfortabel vis kan præsentere dig for Tyrkiets fortryllende hovedstad, hvor du dels kan køre rundt i et landskab med bjergkæder og videre op mod Sortehavskysten og dels kan nyde en storby med masser af karakter. Hos Sixt Biludlejning i Ankara Lufthavn omfatter vores katalog bl.a. økonomibiler og stationcars, der er et godt valg til den tyrkiske kør selv ferie. Vi hjælper dig også meget gerne med flere former for ekstraudstyr, hvis du f.eks. står og mangler autostole eller GPS udstyr. Kontakt os straks, så vi sammen kan skræddersy den perfekte løsning.
På besøg i Anatolien

På besøg i Anatolien

Ankara Lufthavn kendes også som Ankara EsenbogaAirport, og du lander her midt i Anatolien. Du befinder dig desuden kun en kort køretur fra Tyrkiets næststørste by. Landskabet ind til Ankara er varierende, men med Ankara når du frem til en rigtig pulserende storby, der har alle de moderne faciliteter. Du får dog naturligvis også en unik chance for at fordybe dig i historien med ture til Anitkabir, der er mausoleet for Mustafa Kemal Atatürk, eller Kocatepemoskéen. Om du er til byens gamle kvarterer, trendy butikker eller frodige grønne parker, så er billeje i Ankara Lufthavn en praktisk løsning. Du kan frit planlægge programmet, når du har din egen bil under opholdet.
Skal du leje en bil?

Skal du leje en bil?

Er du fristet af Sixt billeje i Ankara Lufthavn, skal du blot kontakte vores dygtige team. De er både klar med gode tips og kompetent rådgivning om de forskellige bilkategorier. Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via hjemmesiden. Sixt har været en vigtig aktør inden for biludlejningsbranchen siden 1912, og vi kan derfor tilbyde dig en yderst kompetent service, hvor vi har øje for dine behov.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Ankara Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Ankara Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Ankara Lufthavn skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Ankara Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Ankara Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 77 anmeldelser
Køretøjet
(5,0)
Vejen til SIXT
(5,0)
Overdragelse af køretøj
(4,8)

Spørgsmål og svar om lejemål hos Ankara Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Ankara Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Ankara Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Ankara Lufthavn

Vis mere