Billeje
Tyrkiet
Oversæt
Tyrkiet
Ændre personlige oplysninger

Billeje Tyrkiet: Sixt Rent a Car

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Tyrkiet og udgå fra et af vores mange kontorer i landet. Hvis du er klar til smuk natur, badeferie, interessant historie og kultur samt god mad, er Tyrkiet stedet at tage hen på bilferie. Lej en bil hos Sixt og afhent den, når du ankommer. Vores hjælpsomme Sixt team står til rådighed for at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan få en god start på ferien eller forretningsrejsen. Vores mål er, at du skal være mere end tilfreds med din Sixt udlejningsbil og føler, at du virkelig har fået noget ud af din billeje i Tyrkiet.

Sixt Biludlejning i Tyrkiet

Dejlige Tyrkiet byder på et behageligt klima og mangfoldig natur, som inkluderer alt fra bjerge, ørken og smukke strande. Du har mulighed for at opleve alt det bedste af landet med en udlejningsbil fra Sixt. Husk at tegne en obligatorisk forsikring og at have kørekort og forsikringspapirerne med i bilen. Denne spændende destination er et fascinerende mix mellem Europa og Mellemøsten. I storbyen Istanbul kan du besøge den imponerende Aya Sofya kirke og den elegante Blå Moské, mens du i Ankara bør tage forbi de romerske ruiner fra fortidens teatre og bade samt citadellet Hizar. For at kunne nyde nogle af landets bedste strande kan du f.eks. vende Sixt lejebilen mod charmerende og maleriske Bodrum, vidunderlige Side eller rolige og naturskønne Incekum.

Hvorfor vælge biludlejning i Tyrkiet?

Billeje i Tyrkiet giver dig en helt unik frihed på rejsen. Alt foregår i dit eget tempo, og du kan tage lige derhen, hvor du vil. Hos Sixt tilbyder vi dig et bredt og prisvenligt udvalg af køretøjskategorier, ekstra tilbehør, såsom GPS navigation, og beskyttelsespakker. Vær opmærksom på, at du kun kan bestille en specifik bilkategori med en forhåndsreservation hos Sixt og ikke én bestemt bilmodel. Vi står dog altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp med bestillingen eller har spørgsmål om vores biler eller beskyttelsespakker.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice