Billeje
Sverige
Oversæt
Sverige
Ændre personlige oplysninger

Billeje Sverige: Sixt Rent a Car

Vores naboland Sverige har masser af spændende oplevelser at byde på, og med en lejebil kommer du nemt og hurtigt rundt omkring til både storbyer og i den smukke natur. Hos Sixt Biludlejning i Sverige har vi biler til ethvert behov, hvad enten du er på familieferie, romantisk weekend eller forretningsrejse.

Billeje Sverige

En bestemt model kan vi ikke love, men du får altid en bil inden for den kategori, du har ønsket. Har du brug for ekstra udstyr som barnesæde, GPS eller lignende i forhold til din billeje i Sverige, så bestiller du også nemt det på vores hjemmeside.

Fra skærgård til storby med billeje i Sverige

I Sverige er der mulighed for at opleve alt fra den smukke skærgård med alle de smukke øer til ægte storbyliv i hovedstaden Stockholm. Sverige byder på meget mere vild natur end vi overhovedet kan finde herhjemme, og man kan derfor få nogle helt nye og anderledes oplevelser. Med en bil fra Sixt Biludlejning i Sverige kan du tilrettelægge din ferie efter de steder og byer, du finder allermest interessant. Er du på romantisk ferie er en tur til Stockholm et par dage og herefter en tur i ødegård midt i den smukke natur måske en mulighed. Er det hele familien der er på tur, så kan du blandt andet besøge skandinaviens største forlystelsespark Liseberg. Det er nemt at køre fra sted til sted, når der er sørget for billeje i Sverige.

De største attraktioner i Sverige

Besøger du Stockholm må du ikke snyde dig selv for at besøge Vasemuseet, hvor du kan se det bedst bevarede skib fra det 17. århundrede. Du kan også besøge Skansen, der er et stort friluftsmuseum med mere end 150 historiske huse flyttet dertil fra hele Sverige. Lund er også en rigtig fin by at besøge, hvis man er interesseret i historie. Besøg blandt andet den gamle domkirke fra 1100-tallet og den smukke botaniske have. Lund ligger ca. 6 timers kørsel fra Stockholm, så når man har en lejebil fra Sixt Biludlejning i Sverige kan man komme godt omkring på relativt kort tid. Et stop på vejen mellem Stockholm og Lund kunne være Astrid Lindgrens Verden, som børnene ville elske. Ind imellem de forskellige stop kan du nyde friheden i at have sørget for biludlejning i Sverige og bare kunne nyde den smukke svenske natur.

 

Områder med Sixt stationer

 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice