Billeje i Linköping

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Linköping

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Linköping der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Linköping

Sixt Biludlejning i Linköping

Sixt Biludlejning i Linköping

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Linköping! Vores Sixtkontorer gør det muligt at leje en bil til alle former for ophold, lige fra weekendturen til forretningsrejsen og bryllupsrejsen. Linköping er en hyggelig by, der byder på noget for enhver, så du finder helt sikkert noget i vores varesortiment, der svarer til den type oplevelser, du er ude efter. Med Sixt billeje i Linköping er du f.eks. godt rustet til at udforskning af bylivet, såvel som dagsudflugter. Vi har flere kontorer i Linköping, bl.a. i lufthavnen og på banegården, så du skal ikke vente længe på at lade bilen føre dig på nye eventyr.Linköping i Sydsverige har lidt af det hele. Uanset om du er til aktive ferier med masser af sved på panden eller afslapning på cafeer og i parker, kan bilen blive din bedste rejsepartner. Hvorfor lade regnbyger og ømme fødder ødelægge turen? Tag blot bilen og fokusér på byens indendørs oplevelser, såsom de gamle slotte, kunstmuseerne samt teknikmuseerne. Er du imidlertid vild med outdooreventyret, uanset vejr og vind, så besøg vandrestierne, klatrecentret eller sæt gang i adrenalinen. Derudover må du ikke snyde dig selv for et besøg på Gamla Linköping Open Air Museum. Her kan du opleve en traditionel svensk landsby, som den så ud for 100 år siden, med klassiske træhuse, brostenbelagte gader og traditionelt håndværk. Har du lyst til at gå på opdagelse i Linköpings og Sveriges fortid, har du her det perfekte udgangspunkt for din billeje i Linköping! Ring eller skriv til os allerede i dag, og så sørger vi for, at der kommer styr på transporten.
Det rigtige valg til en perfekt tur

Det rigtige valg til en perfekt tur

Med Sixt Biludlejning Linköping som din rejsemakker har du optimale muligheder for at komme rundt, ikke bare i selve byen, men også i lokalområdet, så du får mulighed for at opleve så mange attraktioner som muligt under dit ophold. Vores imødekommende personale står altid klar til at vejlede dig, og uanset om du har brug for en stationcar, en terrængående 4x4 eller en cabriolet til de varme sommermåneder, så bestræber vi os på at tildele dig en toptunet udlejningsbil, der til fulde lever op til dine individuelle kriterier. Sixt Biludlejning har holdt gang i hjulene siden 1912, og i dag er vi en verdens absolut største biludlejningskoncerner, hvor kernen er de 4000 internationale kontorer. Du lejer således din bil hos en af branchens mest pålidelige aktører.
Show more
Godt at vide når du lejer i Linköping
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Linköping?
For at leje bil hos SIXT i Linköping skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Linköping.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Linköping?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Linköping. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,9
Baseret på 308 anmeldelser
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
Aflevering af køretøj
(5,0)
FAQs om lejemål i Linköping
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Linköping?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Linköping?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Linköping?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?