Billeje i Spanien

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Spanien

Oplev Spanien

Billeje i Spanien

Billeje i Spanien

Drømmer du om at tage på roadtrip i Spaniens smukke omgivelser, eller skal du bruge en bil i andre sammenhænge i Spanien? Så har vi gjort det nemt for dig med Sixt Biludlejning i Spanien. Vi har kontorer i alle de større byer og lufthavne i Spanien, så det er nemt at arrangere billeje i Spanien.På vores hjemmeside kan du bestille den type bil, der passer lige til dine behov. På grund af stor efterspørgsel kan vi ikke love en bestemt bilmodel, men vi garanterer altid en bil inden for den ønskede kategori.
Spændende ferie med billeje i Spanien

Spændende ferie med billeje i Spanien

Spanien har det hele: fra spændende storbyer som Barcelona og Madrid til lækre badestrande, lækker mad og vin og storslået natur. Har du en lejebil kommer du nemt og elegant rundt i landet, så du kan opleve så meget som muligt af denne skønne kultur og natur. Spaniens kystlinje er omkring 5000 km lang og byder på nogle af verdens bedste badestande. Når du har arrangeret billeje i Spanien kommer du nemt fra storbyerne ud til de lækre badestrande og rundt i små hyggelige landsbyer og skønne landskaber. Sixt Biludlejning i Spanien gør det nemt for dig at sammensætte den perfekte ferie med masser af spændende oplevelser.
Store oplevelser venter i Spanien

Store oplevelser venter i Spanien

En af de mest besøgte turistbyer er Barcelona, hvor blandt andet La Sagrada Familia og Ramblaen er spændende oplevelser. Tager man ned langs kysten i sin lejebil fra Sixt Biludlejning i Spanien kan man finde mange lækre badestrande og spændende spanske byer såsom Spaniens tredjestørste by Valencia. Du kan også besøge den smukke Gaudalest Valley, der ligger i området omkring Alicante. Sydpå finder du den smukke by Sevilla, hvor du blandt andet finder den største katedral i Spanien. Guadaquivir floden løber også igennem her, og giver dig mulighed for at se byen fra en båd. Du må selvfølgelig heller ikke snyde dig selv for at køre til hovedstaden Madrid, hvor du blandt andet kan besøge det verdensberømte Prado-museum og shoppe på det berømte El Rastro marked. Der venter store oplevelser på dig i Spanien, som du nemt kommer rundt til, når du benytter dig af biludlejning i Spanien.
Show more
Godt at vide når du lejer i Spanien
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Spanien?
For at leje bil hos SIXT i Spanien skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Spanien.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Spanien?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 75581 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

FAQs om lejemål i Spanien

Kan jeg booke et langtidslejemål i Spanien?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Spanien?