Billeje i Valencia

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Valencia

Sixt Biludlejning i Valencia

Sixt Biludlejning i Valencia

Søger du et skønt alternativ til topdestinationer som Barcelona og Madrid, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Valencia. Vi står klar med alt fra cabrioleter og varevogne til økonomibiler og stationcars. Vi er endvidere klar til at introducere dig for Spaniens 3. største by, der ligger ideelt ved Middelhavet og derfor både kan byde på strandliv og kulturseværdigheder. Velkommen til Valencia!Med Sixts biludlejning i Valencia kan du roligt fylde masser af benzin på bilen, for du skal nu ud at opleve den vibrerende Valenciaregion, hvor hovedstaden netop er Valencia, en af Spaniens største byer. Du er ankommet til det østlige Spanien og har ca. 4 timers kørsel til henholdsvis Barcelona og Madrid, så er du frisk, kunne disse storbyer være et oplagt udflugtsmål under opholdet. Der venter dog også masser af oplevelser i Valencia og omegn. Et første stop kunne være i Valencias katedral, hvor den hellige gral muligvis befinder sig. Dén hellige gral, som bl.a. Indiana Jones har jagtet i sine filmeventyr. Valencia er også kendt for sine mange museer samt de innovative bygningsværker, som bl.a. kan opleves i City of Arts and Sciences. Komplekset indeholder flere markante underholdningstilbud såsom eksperimentarium, operahus og planetarium.
Udflugter fra Valencia

Udflugter fra Valencia

Med billeje i Valencia har du alle chancer for at opleve oplandet, der er mindst lige så rig på oplevelser. Du kunne f.eks. køre ud til Albufera uden for Valencias bykerne, hvor du finder et skønt og uspoleret naturområde, der bl.a. giver dig muligheden for at tage på en fortryllende sejltur. Skulle du få lyst til at springe i vandet og nyde det spanske klima, så sæt kursen mod stranden i El Saler, få kilometer fra Albufera. Med de mange køreture er det ikke utænkeligt, at sulten melder sig. Selvfølgelig kan du nyde en omgang paella i Valencia, men hvorfor ikke tage til Sueca, hvor paellaen efter sigende blev opfundet? Sikke en autencitet!
Book din billeje i Valencia

Book din billeje i Valencia

Sixt Biludlejning i Valencia har gode tilbud til dig. Vælg den ønskede station i byen og lej alt fra økonomibiler til stationcars, sportsvogne, cabrioleter, varevogne og 4x4. Husk altid, at du kan booke specifikke kategorier, men ej en bestemt model. Bestillingen kan du til gengæld klare ganske nemt over nettet eller ved at ringe til os. Vi hjælper dig også gerne med ekstraudstyr til turen gennem det spanske landskab. Måske søger du GPS navigation eller en autostol?
Show more
Godt at vide når du lejer i Valencia
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Valencia?
For at leje bil hos SIXT i Valencia skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Valencia.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Valencia?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Valencia. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 3449 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Valencia
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Valencia?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Valencia?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Valencia?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Valencia

Vis mere