Billeje i Alicante Lufthavn

 

Mest populære i Alicante Lufthavn

* Priserne er udregnet den 04.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Alicante Lufthavn der starter den 11.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vejvisning til Alicante Lufthavn filial

Adresse

Zona rent a car - Llegadas, 03195 El Altet, Spanien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 01:00 07:30 - 00:00
Helligdage
00:00 - 01:00 07:30 - 00:00

Vores services ved Alicante Lufthavn

Sixt biludlejning i Alicante

Sixt biludlejning i Alicante

Med Sixt billeje i Alicante finder du den helt rigtige udlejningsbil. Det er populært at tage på bilferie, men oftest er vejen til din destination en lang og trist tur. Slip for lange køer på motorvejen, book en billig flybillet, og hent din udlejningsbil hos Sixt i Alicante lufthavn. Sixt udlejer billige biler og du finder helt sikkert et produkt som matcher lige netop dit behov. Slip for offentlig transport på din ferie eller forretningsrejse og besøg Sixt biludlejning i Alicante. Hos Sixt billeje i Alicante finder du et stort udvalg af biler fra mange forskellige bilgrupper. Bland andet Aston Martin, Audi, BMW, Citroen, Ford, Mercedes, Opel, Peugeot, VW. Det erfarne personale fra Sixt har kontor i lufthavnen i Alicante, og her vil de stå klar til at hjælpe dig med at finde frem til lige netop den bil som passer til dig - det skal være enkelt at lease en bil, så læn dig trygt tilbage og lad de professionelle medarbejdere guide dig igennem udvalget af billige biler hos Sixt billeje i Alicante. Har du mere omfattende spørgsmål om ekstra udstyr som barnesæder eller depositum og prissammenligning er du velkommen til at kontakte os eller besøge vores hjemmeside
Nem og enkel biludlejning i Alicante

Nem og enkel biludlejning i Alicante

Det skal ikke være besværligt at holde ferie eller tage på forretningsrejse. Lej en bil ved hos Sixt biludlejning i Alicante. Med en udlejningsbil kan du nemt og enkelt komme rundt i den charmerende spanske by. Sixt har biler i alle kategorier, du finder alt lige fra familiebiler, stationcars, smarte by biler, til sportsvogne og firehjulstrækkere
Oplev Spansk charme i en bil fra Sixt

Oplev Spansk charme i en bil fra Sixt

De spanske storbyer emmer af liv og kultur, og Alicante er ingen undtagelse. Slip for bekymringer om overfyldte busser og svedige taxachauffører, og oplev den fantastiske by på egen hånd med din udlejningsbil fra Sixt. Kør til gamle katedraler og se disse prægtige bygninger. I Alicante finder du de populære katedraler og kirker, fx San Nicholás Cathedral fra det 16. århundrede, Santa María church og Santa Faz monastery - alle fantastiske bygninger som er et besøg værd. I Alicante kan du besøge massevis af lækre cafeer og restauranter. Der er også mulighed for shopping så nyd at du kan smide dine varer i bagagerummet og køre tilbage til hotellet efter en lang dag i byens gader. Kør hvorhen du vil, i en af de billige biler fra Sixt billeje i Alicante. Med Holiday biler kan du nyde din storby ferie og opleve spansk charme i Alicante.
Show more

Godt at vide når du lejer hos Alicante Lufthavn

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Alicante Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Alicante Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Alicante Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Alicante Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,8
Baseret på 4031 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Overdragelse af køretøj
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Porsche Macan
Porsche Macan
Porsche Boxster Cabrio
Porsche Boxster Cabrio
BMW M850i Convertible
BMW M850i Convertible
BMW M850i Gran Coupé
BMW M850i Gran Coupé
Mercedes-AMG CLA 45
Mercedes-AMG CLA 45
BMW M240i Convertible
BMW M240i Convertible
Mercedes-Benz S 560 L
Mercedes-Benz S 560 L
BMW i8 Roadster
BMW i8 Roadster
Range Rover Sport
Range Rover Sport
Mercedes-Benz V-Class
Mercedes-Benz V-Class

Spørgsmål og svar om lejemål hos Alicante Lufthavn

Kan jeg booke et langtidslejemål i Alicante Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Alicante Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Alicante Lufthavn

Vis mere