Billeje i Palma de Mallorca

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Palma de Mallorca

Sixt biludlejning på Mallorca

Sixt biludlejning på Mallorca

Sixt tilbyder billige biler med billeje på Mallorca. Oplev den fantastiske ferieø og kør rundt i din private leasede bil fra Sixt biludlejning på Mallorca. Hos Sixt finder du et stort udvalg af luxuriøse sportsvogne og cabrioleter. Eller er du ude efter den perfekte bil til din familie kan vi også være behjælpelig med en stationcar eller minibus. Biludlejning på Mallorca bliver ikke nemmere end hos Sixt og personalet står klar med åbne arme for at hjælpe dig med at finde lige netop den bil som falder i din smag og som passer til dit behov. Læn dig tilbage og nyd din ferie uden at skulle bekymre dig om afgangstider, dyre taxiregninger og busser som er forsinkede eller som aldrig kommer. Få mest ud af din ferie med billeje på Mallorca. Kør fra lufthavnen i en bil fra Sixt biludlejning og start din ferie på den bedste måde, hurtigt og enkelt. Med Sixts 24 timers afhentnings - og returneringsservice og kontoret som er placeret i lufthavnen har du de bedste forudsætninger for at lease en billig bil helt simpelt
Sixt tilbyder biler som passer til dit behov

Sixt tilbyder biler som passer til dit behov

Sixt biludlejning på Mallorca har et stort udvalg af biler fra populære bilgrupper som Ford, Porsche, Mercedes, Opel, Peugeot og mange flere. Hos Sixt finder du også et stort udvalg af ekstraudstyr som fx. barnesæder, AC, bil sterio og meget mere. For mere omfattende information kan du logge ind på vores hjemmeside eller kontakte os. Ønsker du hjælp til en prissammenligning eller information om depositum, kontakt venligst vores professionelle personale som står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.
Charter Paradiset på Mallorca

Charter Paradiset på Mallorca

Gør din ferie på Mallorca, enkel god og billig. Oplev den fantasiske charter ø fra din udlejningsbil fra Sixt. Sixt billeje på Mallorca giver dig mulighed for at få en god og afslappende ferie med en billig bil. Besøg flere af de små charmerende byer på øen. Eller test Mallorcas fantastiske strande og kast dig i bølgen blå. Mallorca har også et udvalg spændende akvarier. Besøg fx Palma Aquarium som byder på masser eksotiske oplevelser fra havets rige. Med en Holiday bil fra Sixt har du rige muligheder for at udfolde dig på denne skønne ø. Kør mod solnedgangen og besøg en af de mange fantastiske restauranter hvor du kan nyde gode traditionelle spanske retter. Med Sixt bil leje på Mallorca ligger øen foran dine fødder.
Show more
Godt at vide når du lejer i Palma de Mallorca
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Palma de Mallorca?
For at leje bil hos SIXT i Palma de Mallorca skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Palma de Mallorca.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Palma de Mallorca?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Palma de Mallorca. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 9834 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Palma de Mallorca

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Palma de Mallorca?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Palma de Mallorca?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Palma de Mallorca?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?