Billeje i Zaragoza Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Zaragoza Lufthavn filial

Adresse

Ctra. del Aeropuerto s/n, 50011 Zaragoza, Spanien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
07:30 - 20:30
Helligdage
07:30 - 20:30

Vores services ved Zaragoza Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Hvis du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Zaragoza Lufthavn (ZAZ), har du gode forudsætninger for at få mest ud af opholdet i Nordspanien. Afhent udlejningsbilen hos det hjælpsomme Sixtpersonale i lufthavnen og start eventyret i denne spanske region. Hos Sixt forsyner vi dig med en moderne kvalitetsbil og eventuelt det tilbehør, du kan få brug for undervejs, så du er godt udrustet til at tage på opdagelse. Med Sixt handler det om tryghed hele vejen. Du booker din udlejningsbil online eller telefonisk, og køretøjet venter på dig, når du ankommer til Zaragoza Lufthavn.
Vælg Spanienskontoret Sixt Biludlejning i Zaragoza Lufthavn

Vælg Spanienskontoret Sixt Biludlejning i Zaragoza Lufthavn

Lufthavnen ligger vest for den charmerende by Zaragoza, og her vil du kunne nyde spændende seværdigheder for enhver smag. Sæt f.eks. kurs mod den bedårende kirke Catedral Basílica de Nuestra Señora del Pilar i Zaragoza eller benyt Sixt billeje i Zaragoza Lufthavn til at køre vestpå for at opleve det imponerende Monasterio de Piedra, som ligger i en naturpark omgivet af smukke vandfald og huler. En bil fra Sixt Biludlejning i Zaragoza Lufthavn giver dig utallige muligheder for eventyr på rejsen, og du planlægger dagen i dit tempo. Foretag din bestilling hos Sixt Biludlejning i Zaragoza Lufthavn, for så er du i gode hænder.
Nyd turen med Sixtbilen fra Zaragoza Lufthavn

Nyd turen med Sixtbilen fra Zaragoza Lufthavn

Sixts historie går helt tilbage til 1912, da vores firma blev grundlagt i Tyskland. I dag har vi etableret kontorer i mere end 100 lande verden over og heraf et stort antal i dejlige Spanien. Med et køretøj fra Sixt Biludlejning i Zaragoza Lufthavn kan du nå langt omkring på bilrejsen og nyder altid komfort og fleksibilitet som en naturlig del af pakken. Vælg mellem alt fra praktiske stationcars til luksus sportsvogne på kontoret. I forbindelse med billeje i Zaragoza Lufthavn kan du naturligvis også bestille ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Zaragoza Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Zaragoza Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Zaragoza Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Zaragoza Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Zaragoza Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Spørgsmål og svar om lejemål hos Zaragoza Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Zaragoza Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Zaragoza Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Zaragoza Lufthavn

Vis mere