Billeje i Sevilla

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Sevilla

Sixt Biludlejning i Sevilla

Sixt Biludlejning i Sevilla

Lej din bil hos Sixt Biludlejning i Sevilla og tag på en skøn rundrejse i en af Spaniens største byer. Her finder du alt fra katedraler til filmsettings fra Game of Thrones. Billeje giver dig frihed og er perfekt til både weekendrejser og et længere storbyophold. Hos Sixt Biludlejning kan du nemt booke en cabriolet til bryllupsrejsen, en stationcar til familieferien eller en varevogn til forretningsrejsen. Tag med os til det skønne Sevilla!Sevilla ligger i det sydlige Spanien, nærmere betegnet Andalusien. Gør dig klar til en rejse, der både kan byde på en omgang La Liga fodbold og et besøg i tyrefægterarenaen. Sevilla ligger smukt ved floden Guadalquivir, og det er en sand fornøjelse at tage på tur i Sevillaprovinsen. Bliver du i selve Sevilla, kunne du vælge at køre mod Alcázarpaladset, der leder tankerne hen på arabernes historiske erobringer af Sevilla. Øverst i paladset finder du de kongelige gemakker, ligesom flere scener fra hitserien Game of Thrones er optaget i netop Alcázar. Er du til fantastiske og pompøse bygningsværker, skal du også et smut forbi Sevillas katedral, der efter sigende er en af de smukkeste på verdensplan. Efterfølgende kan du nyde alt fra palmer til appelsintræer i den frodige park, Parque de Maria.
Et smut langs Costa del Sol

Et smut langs Costa del Sol

En af de smukkeste og mest attraktive kyststrækninger i Spanien, er Costa del Sol. Fra Sevilla har du kun få timers kørsel til den enestående Gibraltarklippe, hvor du både finder nationalparker og huler, der fører dig på eventyr inde i klippen. Med billeje i Sevilla kan du også nå til Pablo Picassos fødeby Malaga eller til jetsetbyen Marbella, der også er kendt for sine mange golfbaner. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Sevilla og få fleksibilitet til at nyde Costa del Sol i al sin pragt!
Skal vi hjælpe dig med billeje i Sevilla?

Skal vi hjælpe dig med billeje i Sevilla?

Ringer du direkte til os, hjælper vi gerne med alt det praktiske i forhold til booking af din udlejningsbil. Bestillingen kan dog også klares over nettet via få trin. Her skal du blot huske på, at du ikke kan gå ind og udvælge bestemte bilmodeller. Du kan kun booke specifikke kategorier såsom økonomibiler, stationcars og cabrioleter. Hos Sixt Biludlejning tilbyder vi dig også meget gerne ekstraudstyr i form af GPS navigation, autostol eller andet tilbehør, der højner komforten på din køretur gennem Sevilla. Kontakt os meget gerne for nærmere information.
Show more
Godt at vide når du lejer i Sevilla
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Sevilla?
For at leje bil hos SIXT i Sevilla skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Sevilla.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Sevilla?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Sevilla. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 3128 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
FAQs om lejemål i Sevilla
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Sevilla?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Sevilla?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Sevilla?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?