Billeje i Mallorca Palma Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Mallorca Palma Lufthavn filial

Adresse

Zona rent a car - Llegadas, 07610 Palma de Mallorca, Spanien
Mere information

Åbningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdage
00:00 - 00:00

Vores services ved Mallorca Palma Lufthavn

Mallorca

Mallorca

Mallorca, en af de Baleariske Øer, der den største spanske ø. Hovedstaden på Mallorca er byen Palma - en travl turistby med masser af historie. Over 20 millioner rejserigennemPalma de Mallorca lufthavne hvert år - især på grund af øens varme klima, gyldne strande, det smukke landskab og de mange attraktioner.Blandt de mange attraktioner på Mallorca er flere historiske bygninger, såsom Bellver Slot, som blev bygget i det 14. århundrede for James II af Aragon og har siden haft mange forskellige funktioner sidenhen, f.eks. som miltær-fængsel i det18. og 19. århundrede. Der er også flere vandlande og forlystelsesparker, som appellere til feriegæster i alle aldre. En af de mest populære er Aquapark i den populæreferieby, Magalluf.
Mallorca Lufthavn - PMI

Mallorca Lufthavn - PMI

Palma de Mallorca Lufthavnen (tidligere kendt som Son Sant Joan Airport) er den eneste lufthavn på Mallorca. Om sommeren er det en af de travleste lufthavne i Europa, hvor millioner af turister holder ferie på øen. Lufthavnen har fire terminaler, terminal A, B, C og D, hvilket gør den i stand til at håndtere 12.000 passagerer i timen. Ifølge planerne skal lufthavnens årlige kapacitet øges til op til 30 millioner årligt.Der er to business lounges i Mallorca Lufthavn; The Formentor Lounge i terminal D og The Miró Lounge i afgangshallen. Begge lounges tilbyder gratis aviser, fjernsyn, telefon og selvbetjeningsbar.
Biludlejning Mallorca                 Lufthavn

Biludlejning Mallorca Lufthavn

Sixt i Mallorca (Palma) lufthavnen tilbyder nem og bekvem biludlejning direkte i ankomsthallen. Når du booker biludlejning med Sixt i Mallorca Lufthavn kan leje præcist denlejebil, som du ønsker - uanset om du ønsker at betale i forvejen eller når du ankommer. Du kan blandt andet også reducere din selvrisiko til DKK 0,- og vælge om du ønsker at aflevere bilen med fuld tank, eller om du ønsker at Sixt klarer tankningen for dig. Sixt er Mallorcas største internationale biludlejningsselskab, og med med engelsktalende udlejningspersonale, er du sikker på, at de kan besvare de spørgsmål omkringbiludlejning, du måtte have. Vores flåde af nye udlejningsbiler vil leve op til dine forventninger og services som 24t breakdown service, online check-in for hurtigereafhentning og dansk baserettelefonsupport, hvis du booker
Show more
Godt at vide når du lejer hos Mallorca Palma Lufthavn
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mallorca Palma Lufthavn?
For at leje bil hos SIXT i Mallorca Palma Lufthavn skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mallorca Palma Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Mallorca Palma Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 8941 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Aflevering af køretøj
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Mallorca Palma Lufthavn
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mallorca Palma Lufthavn?
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Mallorca Palma Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Mallorca Palma Lufthavn

Vis mere