Billeje i Madrid

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Madrid

Biludlejning i Madrid, Spanien

Biludlejning i Madrid, Spanien

Der er fire steder i Madrid, hvor du kan finde Sixt Biludlejning. Her kan du leje billige kvalitetsbiler, så du bekvemt og hurtigt kan komme rundt til de steder, du skal på forretningsrejse. Du kan også få en rigtig god start på en dejlig bilferie med en feriebil fra Sixt. Sixt Biludlejning Madrid tilbyder frit kilometertal, LDW forsikring, ekstra førere på kontrakten og har du børn, kan vi naturligvis også udstyre bilen med barnesæde.
Find billige lejebiler hos Sixt billeje Madrid, Spanien

Find billige lejebiler hos Sixt billeje Madrid, Spanien

Sixt billeje Madrid er nemt, billigt og effektivt. Underskriv kontrakten, betal depositum, og så er du klar til at indtage centrum af Madrid eller rulle ud i naturen. Du kan også lease en bil hos Sixt billeje Madrid. Lav en prissammenligning, og kontakt os for at få et godt tilbud.
Oplev Madrid med en bil fra Sixt billeje Madrid

Oplev Madrid med en bil fra Sixt billeje Madrid

Madrid blev grundlagt i det 9. Århundrede, og siden 1561 har byen været Spaniens hovedstad. Brug jeres bil fra Sixt biludlejning Madrid til at opdage denne smukke by. Kør til Palacio Real, hvilket betyder Det Kongelige Palads. Det var i århundreder den spanske kongefamilies residens. I dag bruges slottet i politisk øjemed. Du kan køre videre til Prado-museet, som er et af de mest betydningsfulde kunstmuseer i verden med over 3.000 malerier, herunder mesterværker af Botticelli, Caravaggio og Rembrandt. Madrid er også kendt for sine mange parker og rekreative områder. Det kan du opleve ved at køre til den store park, Buen Retiro, som ligger i udkanten af byens centrum. Afslut dagen med at køre ind til Plaza de Cibeles, som er en stor plads i centrum, der er blevet et symbol på Madrid, fordi fire hovestrøg mødes på denne plads med markante bygningsværker.
Udforsk området omkring floden Manzanares

Udforsk området omkring floden Manzanares

Brug bilen fra Sixt Biludlejning Madrid til at udforske Madrids omfattende opland. Madrid by ligger på en højslette 667 meter over havet, og det gør byen til den højest beliggende hovedstad i Europa. På den nordvestlige side af Madrid ligger bjergkæden Sierra de Guadarrama, der også er nationalpark. Herfra udspringer floden Manzanares, som snor sig gennem byen og ender i Jarama-floden, 92 km borte i vestlig retning. Øst for Madrid ligger Henares-dalen, som du kører igennem, hvis du skal til Zaragoza eller Barcelona. Med billige lejebiler fra Sixt kan du komme let omkring i dit eget tempo.
Show more
Godt at vide når du lejer i Madrid
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Madrid?
For at leje bil hos SIXT i Madrid skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Madrid.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Madrid?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Madrid. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 9253 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
FAQs om lejemål i Madrid
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Madrid?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Madrid?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Madrid?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?