Billeje i Barcelona

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Barcelona

Sixt tilbyder biludlejning i Barcelona

Sixt tilbyder biludlejning i Barcelona

Oplev Spaniens fantastiske hovedstad enkelt og bekvemt med Sixt billeje i Barcelona. Sixt tilbyder biludlejning i Barcelona, hvilket er en nem og enkelt løsning for dig som ønsker at være uafhængig af offentlig transport som er forsinket eller måske helt udebliver.Sixt Billeje i Barcelona tilbyder billige Holiday biler til dig, uanset om du er i byen for at holde ferie, på forretningsrejse eller måske et familiebesøg. Kør fra lufthavnen i din udlejningsbil og slip for at bruge unødig energi på at få fat i en taxa eller anden offentlig transport. Sixt har kontorer flere steder i Barcelona og med deres 24 timers returnerings service kan du aflevere din lejebil lige når det passer dig. Hos Sixt biludlejning i Barcelona finder du et stort udvalg af udlejningsbiler, alt lige fra stationcars til sportsvogne og convertibles. Sixt har specialiseret sig i, at gøre din ferie nem og bekvem gennem biludlejning i Barcelona. Læn dig blot tilbage og lad de dygtige medarbejder guide dig igennem udvalget af udlejningsbiler. De kan også give dig information om ekstra udstyr som barnesæder og retningslinjer omkring depositum. Sixt billeje i Barcelona er din mulighed for at lease billige biler. Sixt billeje i Barcelona kan tilbyde mange populære bilmodeller fra følgende bilgrupper: Alfa Giulietta, Fiat 500, Fiat Panda, Kia Cee'D, Mercedes-Benz A-Class, Mercedes-Benz C-Class, Renault Clio, Renault Scenic. Du finder helt sikkert en bil som falder i din smag og som passer til dit behov.
Enkel billeje i Barcelona

Enkel billeje i Barcelona

Det er nemt og enkelt at lease en bil hos Sixt billeje i Barcelona. Du skal ikke bekymre dig om ekstraudgifter eller skjulte omkostninger når du lejer en bil hos Sixt.
Udnyt tiden på din storbyferie med en udlejningsbil fra Sixt

Udnyt tiden på din storbyferie med en udlejningsbil fra Sixt

Nu behøver du ikke bekymre dig om overfyldte busser og svedige taxachauffører. Nu kan du planlægge din ferie i Barcelona uden af være afhængig af køreplaner og forsinket offentlig transport. Oplev Spaniens charmerende hovedstad. Barcelona er en moderne by hvor pulsen er høj. Kør til Picasso museum og oplev den skønne kunst for herefter at køre rundt i det charmerende område omkring museet. Og mens du er i Barcelona hvorfor så ikke køre til et af de største stadioner i verden. Besøg Camp Nou Stadium og oplev en intens fodboldkamp. Ønsker du mere information om Sixt billeje i Barcelona kan du besøge vores hjemmeside. For mere information er du altid velkommen til at kontakte os, vi er klar til at hjælpe dig med yderligere information om billige Holiday biler. Personalet kan også hjælpe med en pris sammenligning, hvis du er usikker på om billeje er det rigtige valg for dig.
Show more
Godt at vide når du lejer i Barcelona
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Barcelona?
For at leje bil hos SIXT i Barcelona skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Barcelona.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Barcelona?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Barcelona. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,7
Baseret på 13169 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,8)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Aflevering af køretøj
(4,7)
FAQs om lejemål i Barcelona
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Barcelona?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Barcelona?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Barcelona?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?