Billeje i Mallorca

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Mallorca

Sixt Biludlejning på Mallorca

Sixt Biludlejning på Mallorca

Mange forbinder Mallorca med strand og vand, men dette yndede feriemål er meget mere end dét. Lej en bil hos Sixt Biludlejning på Mallorca og rejs rundt blandt imponerende paladser, verdensarv fra bronzealderen, drypstenshuler og enestående panoramapunkter, hvor der er udsigt til Mallorcas smukke kystlinje. Oplev et af Spaniens bedste feriemål fra din Sixtbil.Med valget af billeje på Mallorca får du den komplette frihed til at opleve øen i Middelhavet, der har begejstret store og små gennem årtier. Mallorca hører under De Baleariske Øer, der også er kendt for øer som Ibiza og Formentera. At køre rundt på Mallorca bringer dig ud på en spændende rejse. Naturligvis skal du først og fremmest give dig tid til at finde dit personlige favoritspot på en af øens mange strande. Et udgangspunkt kunne være stranden ved byen Alcudia, der er klassificeret på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste og har rødder i bronzealderen. Mallorca kan også bryste sig af katedralen Seu og paladset Almudaina. Vil du opleve et tilbageblik på romertiden, så besøg ruinbyen Pollentia. Et andet udflugtspunkt på din kør selv ferie på Mallorca kunne passende være klostret Ermita de Nostra Senyora del Puig i 320 meters højde, hvorfra du får den smukkeste udsigt over kystlinjen.
Mallorca er et oplevelsesmekka

Mallorca er et oplevelsesmekka

Hvert år tiltrækker Mallorca tusindvis af turister, og øen emmer derfor af underholdningstilbud i alle afskygninger. Det giver derfor god mening at vælge biludlejning på Mallorca, så du kan zappe mellem alle mulighederne. Måske er du til et besøg i nationalparken La Reserva, underjordiske koncerter i drypstenshuler à la Dragegrotterne eller et kig på perlefabrikken i Manaccor. Drømmer du i stedet om golfbaner, delfinshows og vandland, skuffer Mallorca bestemt ikke! Det kan også anbefales at tage et kig på det hæderkronede Son Amar Show.
Hvorfor vælge Sixts biludlejningsservice?

Hvorfor vælge Sixts biludlejningsservice?

Billeje på Mallorca er et godt tilbud, hvad enten det gælder en kortere forretningsrejse, et weekendophold eller en længere tur rundt på øen. Hos Sixt kan du vælge mellem udlejningsbiler som økonomibiler, stationcars, 4x4 eller sportsvogne, så du kan frit vælge, hvad der passer bedst til din forestilling om billeje. Du booker ud fra den ønskede kategori, ej specifikke modeller, og bestillingen kan vi klare over telefonen eller internettet. Kontakt os derfor gerne i dag, så vi både kan vejlede dig med henblik på valget af ekstraudstyr og de rigtige ruter gennem Mallorca. Vi glæder os til at vise dig denne fantastiske ø.
Show more
Godt at vide når du lejer i Mallorca
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Mallorca?
For at leje bil hos SIXT i Mallorca skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Mallorca.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Mallorca?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Mallorca. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,7
Baseret på 9856 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)

FAQs om lejemål i Mallorca

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Mallorca?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Mallorca?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Mallorca?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?