Billeje i Holland

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Holland

Oplev Holland

Sixt Biludlejning i Holland

Sixt Biludlejning i Holland

Lej en bil hos Sixt og lad din ferie eller forretningsrejse begynde ved Sixt Biludlejning i Holland. Vælg mellem et af vores mange kontorer i Holland og tag rundt i dette smukke og spændende land. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du nemt udforske landet og nyde vores kvalitetsbiler, høje komfort og fremragende service på samme tid. Er det tilbuddet, du har ventet på? Med billeje i Holland får du lynhurtigt stillet din eventyrlyst, så bestil allerede i dag via hjemmesiden eller ved at ringe til os.Dejlige Holland kan både tilbyde smukke landskaber, spændende storbyer og historiske attraktioner. Landets livlige og charmerende hovedstad Amsterdam har hyggelige kanaler med husbåde, cykler i alle gader, dejlige caféer og mange spændende museer, såsom Rembrandtmuseet. Storbyen er helt klart et besøg værd ligesom den dejlige middelalderby Haarlem, hvor du kan gå rundt i det historiske hjerte af byen, betragte den imponerende kirke Grote Kerk og torvet eller cykle til havet. Lej en bil og kør langs den flotte kyst og besøg en af Hollands strande, se de ikoniske vindmøller ved Kinderdijk og de smukke blomster i Keukenhof. Det er så let at udforske landet med en udlejningsbil, og reglerne ligner de danske. Husk blot at medbringe kørekort, registreringspapirer og forsikringspapirer i bilen, undgå at tale i mobiltelefon, mens du kører, ligesom alle passagerer skal have seler på.
Billetten til førsteklasses udlejningsbiler

Billetten til førsteklasses udlejningsbiler

Sixt har stor ekspertise med at udleje biler til overkommelige priser, og vi tilbyder vi et væld af forskellige udlejningsbiler. Du vil helt sikkert kunne finde den perfekte bil hos os, da vi tilbyder alt fra økonomibiler til 4x4. Det er utrolig nemt at bestille din Sixt bil på vores hjemmeside eller ved at ringe til en af vores hjælpsomme medarbejdere. Opgiv dine individuelle ønsker ved bestillingen, såsom ekstraudstyr, eller hvis du ønsker fuld kaskobeskyttelse. Bilen venter på dig ved din foretrukne Sixt Biludlejning i Holland, når du ankommer. Vigtige nøgleord for Sixt er fleksibilitet og fremragende service og vi arbejder hårdt for, at du skal blive fuldt tilfreds og efterlade rejsemålet med et smil på læben. Vi kan kort sagt varmt anbefale billeje i Holland!
Show more
Godt at vide når du lejer i Holland
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Holland?
For at leje bil hos SIXT i Holland skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Holland.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Holland?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,3
Baseret på 14292 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,5)
Køretøjet
(4,5)
Aflevering af køretøj
(4,4)

FAQs om lejemål i Holland

Kan jeg booke et langtidslejemål i Holland?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Holland?