Billeje i Hoofddorp

 

Mest populære i Hoofddorp

* Priserne er udregnet den 08.06.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Hoofddorp. der starter den 15.06.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Hoofddorp

Sixt Biludlejning i Hoofddorp

Sixt Biludlejning i Hoofddorp

Lad Sixt Biludlejning Hoofddorp være første stop på turen rundt i Holland. På vores kontor i Hoofddorp står vi altid klar til at vejlede dig inden for de mange tilbud, der relaterer til vores premium udlejningsbiler, så lej en bil og kom godt fra start hos en af verdens førende aktører. Hoofddorp er i øvrigt et fremragende udgangspunkt for at udforske både Amsterdam, Rotterdam og Haag. Vores kontor ligger desuden centralt i forhold til lufthavnen Amsterdam Schipol, så begynd din rejse med at få styr på transporten. Vi giver gerne gode tips og idéer, hvis det er første gang, du har valgt billeje i Hoofddorp.Hoofddorp er en hyggelig lille by, der ligger både tæt på Amsterdam og Amsterdam Schipol Lufthavn. Her finder du en ganske afslappet atmosfære, og hvis du interesserer dig for Amsterdams historie, har du også mulighed for at udforske et stykke af den her i byen. Hoofddorp har nemlig en fortid som bastion i Amsterdams 135 kilometer lange forsvarskæde i slutningen af det 19. århundrede, og den dag i dag kan man stadig se det imponerende gamle fort i byens centrum. Billeje i Hoofddorp giver dig rig mulighed for at kombinere et ophold her med forskellige dagsudflugter til Hollands tre største byer. Var det noget med at se Rembrandtsamlingen i Mauritshuis i Haag eller snuppe en bådrundfart i verdens største havn i Rotterdam? Måske vil du hellere besøge Van Gogh Museet eller Anne Franks Hus i Amsterdam? Uanset hvad du har lyst til at se i Hollands tre største byer, er det bare at sætte sig bag rattet i udlejningsbilen og tage afsted. Nemmere bliver det ikke, når du først har valgt biludlejning i Hoofddorp gennem Sixts professionelle service!
Et alsidigt udvalg til den rejsende

Et alsidigt udvalg til den rejsende

Med en udlejningsbil fra Sixt er du godt rustet til at komme omkring, som du lyster, og det bliver givetvis værdsat, når du skal rundt i Hoofddorp og videre ud for at udforske de omkringliggende områder. På vores kontor kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt den terrængående 4x4. Derudover har vi selvfølgelig også sportsvogne og cabrioleter til det milde klima. Måske lader du bilen føre dig en tur ned langs kysten? Billeje er din frihed til at gøre, hvad du vil, hvad enten du er på vej til det vigtige møde, skal møde kæresten på en fortovscafé eller er på kulturrejse med dine bekendte.
Show more

Godt at vide når du lejer i Hoofddorp

Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Hoofddorp?
For at leje bil hos SIXT i Hoofddorp skal du være minimum 21 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Hoofddorp.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Hoofddorp?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Hoofddorp. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 608 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Køretøjet
(4,7)

FAQs om lejemål i Hoofddorp

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Hoofddorp?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Hoofddorp?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Hoofddorp?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Hoofddorp

Vis mere