Billeje i Heerlen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Heerlen

Sixt Biludlejning i Heerlen

Sixt Biludlejning i Heerlen

Glem alt om offentlige transportmidler på rejsen i Holland, når du lejer en bil ved Sixt Biludlejning i Heerlen. Hos os finder du bilertil ethvert behov, så det bliver ekstra fordelagtigt at udforske dette spændende land. Fart over felt eller spontane hyggeture? Valget er dit. Den lille by Heerlen er beliggende i Hollands sydøstligste hjørne, hvilket giver dig en god beliggenhed i forhold til Tyskland mod øst og Belgien mod syd og vest. Udnyt områdets gode vejnet og friheden med en bil på rejsen, når du vælger billeje i Heerlen. Det bliver svært at opnå en større fleksibilitet og et højere komfortniveau end det, du oplever med en prisvenlig udlejningsbil fra Sixtkoncernen. Vores hemmelige opskrift? En passion for toptunede biler og en naturlig begejstring for lave priser samt en dedikeret kundeservice for alle rejsende. Lad den lejede bil føre dig videre til slottet Hoensbroek nordvest for Heerlen, som er et af landets største, og hvis ældste dele stammer fra det 14. århundrede.Du kan også sætte kursen mod øst, hvor du finder de flotte haver ved Mondo Verde, der byder på skulpturer, springvand og dejlige vandringsled. Bilen fra Sixt Biludlejning i Heerlen kan desuden tage dig med ud på den omtrent 25 km lange køretur mod vest til storbyen Maastricht, hvor du bl.a. kan nyde den smukke basilika Vor Frue i romansk stil, der er specielt stemningsfuld om aftenen med de mange lys, ligesom du kan opleve det interessante kulturcenter og multifunktionsbygningen Céramique. Eller hvorfor ikke besøge Naturhistorisk Museum? Lad opholdet i Heerlen afspejle dine personlige interesser.
Vi kombinerer komfort og frihed

Vi kombinerer komfort og frihed

Når du lejer en bil hos Sixt, kan du glæde dig over muligheden for at kunne vælge bilkategori udfra et velassorteret sortiment bestående af kvalitetsbiler. De smarte og kompakte økonomibiler tager dig hurtigt rundt i byerne, mens en rummelig 4x4'eren kan holde til eventyrene i naturen, og en sportsvogn byder ind med en vis luksus. Medvores billeje i Heerlen tilbyder vi dig konkurrencedygtige priser, og vi kombinerer komforten i de toptunede biler med friheden til at vælge kontor, afhentningstidspunkt, ønsket lejeperiode og naturligvis bilkategori samt ekstraudstyr. Sixtsbiludlejning i Heerlen kan reserveres online samt telefonisk, ligesom du altid er velkommen til at kigge forbi kontoret ved akutte behov. Vi er et af de verdensførende firmaer for biludlejning, og vi kan derfor give dig en kompetent rådgivning omkring såvel biler som destination.
Show more
Godt at vide når du lejer i Heerlen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Heerlen?
For at leje bil hos SIXT i Heerlen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Heerlen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Heerlen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Heerlen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs

Kundeanmeldelser & feedback

4,5
Baseret på 1285 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,7)
Overdragelse af køretøj
(4,4)

FAQs om lejemål i Heerlen

Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Heerlen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Heerlen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Heerlen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Heerlen

Vis mere